Nos akkor ne mondhassák, hogy kis közösségünk mindenféle demokratikus deficitet szenved, íme rottyantok pár szavazást a blogmeeting-gel kapcsolatban. Eredményhirdetés: Február 14-előtti szerdán, amit megnéztek hanyadika, mert én most keltem és lusta vagyok, ráadásul még a kávémat sem fogyaszottam el egy Camel társaságában. Szóval akkor klikkre fel!

 

Egyebet mostan több nem lesz. Helyszín valószínű Erzsébet söröző, a feb. 14-ből meg nem engedünk, lévén úgyis mindenkinek lesz előtte, utána halaszthatatlan dolga. Ez van kitűzve, ez lesz!

A kedves olvasók is megjelenhetnek, nem csak a szerkesztőkért van ez! Például lássátok HSzilvi esetét, aki megtámadott a poltanszék előtt és követelte a blogtalálkozót! Kövessétek példáját! Bátorság, bajtársak! Tessék kattyintani és gyönni!

Písz!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr8908110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása