Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.






Az internetvideók tárháza láttán még Mátyás király is szemlesütve dugdosná corvináit. Nem csak a mennyiség, de még a minőség is elkerekíti az ember szemeit. Az igényességet és teljességet sokszor nélkülöző gyűjtemény közepette azonban az ember képes kifogni pár említésre méltő, kiemelkedő alkotást, amit még talán a kedvencek közé is beszúr. Tecső állam határain belül barangolva akadtam erre az igen érdekes videóra, ami leírja egy szűk réteg elképzeléseit a társas életről, nótában. Ha az ember látott képregény- meg sci-fi találkozóra igyekvő fiatalokat (Anatole, no offense), akkor lehet elképzelése a dologról, aki nem találkozott még ezen specifikus létformákkal, annak szemléltetésül prezentálom az alábbi videót. Külön figyelmet érdemelnek a partywikingek és a droidok.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr131022402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.03.24. 20:07:10

és most mi a baj a képregénytalálkozóval??? he??? majd ha egy toxikus nukleáris sör szupererős-szuperkirály visszavágó-képességet mutál belém, akkor majd megnézheted magad, úgy visszaszólok!!
de azért a lazuló vikingek a kórusban jól tolják, mi?:D:D

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.03.24. 20:17:59

Nem tudom, nekem a faszi totál Kőhalmi beütés :D

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.03.24. 20:37:05

@Anatole: Mondtam, h no offense. A kivétel erősíti a szabályt. Vasárnap jöttem haza, aztán 2 csávó jött vmi comic vásárlásból, meglátták a comedian kitűzőm, egyből elkezdték idézgetni a művet, de PONTATLANUL. nem akartam kijavítani őket....

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.03.24. 20:51:35

akkor végül csak megvetted a kitűzőt. mennyi lett a vége?
süti beállítások módosítása