Amikor először néztem ezt  a videót, hang nélkül láttam. Azt hittem, tv2-es műsor, már ki it találtam rá a fasza kommentet (valahogy így hangzott: megszokhattuk már, hogy a tv2 műsorai hatalmas bukások, de ez most magasra tette a mércét), de most, hogy másodjára hang is volt, és kiderült, nem magyar produkcióról van szó, szarban vagyok.

Láthattunk már mindenféle örömkitörés következtében bekövetkezett esést(eddig talán egy régi subbás videó viszi a prímet néger anyukáról és a lépcsőről, amit mostmár azért sem keresek elő), de ez az általam eddig látott legkomolyabb. Következzék tehát Veronika:

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr91027093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csavargo 77 2009.03.30. 21:00:23

Fasza lehet a műsor, ha vizesárok kell a bírák elé:). Szerencsére nem állt ott a sötét lovag a gyalog galoppból mert tőből leharapta volna mindkét lábát:).
Illetve ha ez komolyzenei műsor lett volna akkor gyanútlanul beleugrik egy szerencsétlen zenész tubájába:D.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.04.04. 17:28:18

Mekkorát perecelt aztamindenit!:D Ilyen a mi megaszarunkban mért nincs? Össze lehetne kötni egy operálós valóságsóval. Dupla mulatság a szadistáknak!

Emperror · http://mobilmenetrendek.try.hu 2009.04.11. 17:31:57

Nekünk volt cserébe részeg előadónk. :(
süti beállítások módosítása