Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.






Nem tudom, a nyájas Olvasók közül ki hallott a Don Pepe' Life elnevezésű magazinról. Én magam a napokban találkoztam vele először. Életmód magazinnak vagy  minek hirdeti magát. Megtaláljuk benne az ilyenkor kötelező "hogyan dugjunk", "mit esznek-isznak a gazdagok", "milyen luxusautóra nem lesz úgysem pénzed, paraszt", "inkább húzzá' be a moziba és nézzed ezt, mer' ez való neked"- rovatokat. Vagyis rengeteget tanulhatunk belőle. Engedjetek meg egy pár példát.

Az egyik cikk azzal foglalkozik, különböző évszakokban hogyan szeretkezzünk partnerünkkel(a szemetek hogy diszkriminálják a szinglikiket, akik mondjuk csak dugni akarnak péntek este, gyöngysor és csak semmi romantika). Télen, tavasszal, nyáron, ősszel. Sorolja a praktikákat, hogyaszongya' tavasszal írjunk szerelmetes verset, télen bújjunk össze, hogy melegbe legyünk(látom is magam előtt- Gyere bébi, jó meleg a sunám, süssünk benne gesztenyét!). Egy másikban mindenféle növékenyeket sorolnak fel vágykeltőnek. Egy harmadikban ugyanazokat stresszoldónak. És nem hülyeség. Dugsz egy hatalmasat, egyből nem stresszelsz.

De amiért ez a poszt megszületett, az a filmajánló. Kerestem a neten, hátha fentvan a magazin, de a legfrissebb a 2008 tavasza, úgyhogy higyjétek el nekem puszira amit láttam. A Szállító 3-ról több oldalas írás jelent meg a nagyon felkészült szerkesztő klaviatúrájából. Az egészről egyszerűen sugárzik, olyan valaki írta, aki utánajárt a témának, foglalkozott vele. Járatos a filmek világában, olyan valaki, akiről nem tudod, miért, de valami megmagyarázhatlan oknál fogva elhiszed, igen, Ő AZ. Mint a reformpolitikus Széchényi Gyurcsány.

Különben honnan tudna olyan dolgokat, hogy a női főszereplőt Luc Besson az utcán sétálva szólította le, hogy szerepeljen a filmjében. Ugye?

Ezután Peter Knepperrel készült interjú jön. Itt akadt meg a torkomon a pizza: az alcím a következő: "A Hősökből a mozivászonra". Próbáltam felidézni T-baget, mint egy Slyarnél is gonoszabb fickót, aki gondolatátvitellel erőszakol meg kifiúkat, kéz nélkül gyilkolászik le mindenkit, aki csak útjába kerül, de csak nem jött össze.

Az, hogy én hülyeségeket beszélek, rendben van. Csakhogy ezért engem nem fizetnek. Szerintetek mennyit von le egy magazin értékéből, ha ilyen szintű bakikat megengedhetnek maguknak? Mennyire lehet hiteles a többi cikk? Nekem senki ne mondja azt, hogy nem kötelező ismerni a sorozatok szereplőit. De bazmeg, kötelező, ha egyszer filmekről írsz. Vagy a mentősnél is megengedhető, ha nem ismeri az újraélesztést?

Tudom, most kicsit ál-naiv voltam, mert mégis ki vesz komolyan egy életmódmagazint, de azt hiszem, nem velem van a baj, hogy még egy ilyen témában is minőséget várok el. Ez Magyarország.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr721027319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emperror · http://mobilmenetrendek.try.hu 2009.03.27. 14:35:26

És most akkor lehet, h mégse kell szerelmes verseket írni tavasszal kefélés előtt? Vagy ilyenkor mi van?

Empty 2009.03.28. 14:27:48

Szerelmes verseket csúnya ködös novemberi idôben kell írni. Télen nem jó, mert hideg van, s belédfagy az ihlet.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.03.28. 15:35:29

Peat. Nekem sz*rás közben vmi okádék sztármagazin akadt minap kezembe. Hát elősegítette a simaizmok perisztaltikus összehúzódását....

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.03.28. 16:27:08

@Emperror: Na látod, jó kérdés. Esetleg valami szabadverset próbálj be

@Empty: Na meg nem mondom neked, mit írt őszre, mert már nem emlékszem, de előkeresem ha gondolod, és megadom az elérhetőségüket egy olvasó levélére :D:D

@MuellR: Kis butus... Csakis MPG :D

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.03.28. 17:54:22

@Bányapeat: Az MPG könyvem Szabó Gábor Lacinál van:D Meg az nehéz is. Olvasni mentem, nem sérvet kapni!:D

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.03.28. 18:05:54

@MuellR: De az MPG könyv remek ellensúly. Mivel nagy tömeget vesztesz a súlyodból, nem esel be,MPG könyv megtart :D:D

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.03.28. 18:10:18

@Bányapeat: Épp ezaz, hogy az MPG könyv húz vissza. Ha farnál megszűnik a súlytöbblet, a könyv előreránt és leesem a wc-ről!
süti beállítások módosítása