10 órási napmeleg ragyog újra vizsgaidőszagú testünkre, homlokunkra gyöngy verejték ül. Ismételten átéljük a poklok poklát, még a 33fokos forróság is stimmel, amit az időjósok előre vetítettek madárbélből és Európa térképből. A maffiózó, a redbull szagú viking és a cinikus láncdohányos bajtársi szövetsége átlépi a világtól elválasztó küszöböt, ha épp nem akad fenn a rendszertelenül működő fotocellás ajtón. Harcra készülünk, az utolsó csatára, mely után végre kiszabadulunk a kénköves feneketlen bugyrok kavalkádjából. Megfeszítjük izmaink (azt a keveset), élesre fenjük tollunkban a tintát, majd kék/fekete színnel, lepecsételt, hófehér felületre kenjük minden megszerzett tudásunk. Rebegjen hát érettünk imátok. A bátor harcosok nem veszhetnek oda, hogy örök kárhozatra ítélve sínylődjenek a sátán villájára tűzve!

Ilyen állapotban vagyunk most:

De miután kiszabadultunk:

Ilyen boldogok leszünk (nos tudom, hogy régi, meg benne az end credits, de legalább az eredeti ending! Könyörgöm. Hayden Christensent belevágni a sokadik reissue-ba még rosszabb ötlet volt, mint hogy Greedo lőtt először):

És akkor ami a pofin kifér:HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr411136479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.05.25. 10:57:53

És 2-es! Ez pont olyan hihetetlen, mint amikor...

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.05.25. 23:58:28

Oldalt olvastam először a kommentet, és full vártam, hogy valami fasza FG poén lesz :D
süti beállítások módosítása