A vizsgaidősuckban szinte csak akkor vannak posztok, amikor babonaposztot írunk(viszont bővelkedtek benne, hogy a franc essen bele). Mint ahogy most is, egyszerre kettőt kaptok, egyet MuellR-éktől, egyet pedig általam. Mert bizony, Shanghajbaby és én megmérettettünk, és mindent elkövetünk, hogy ne találtassunk könnyűnek. A babonaposztnak pedig bizonyított hatékonysága van(oly annyira, hogy Szilvássy György testvérének kormányzati jósdája is felvette velünk a kapcsolatot). MuellR azt mondta, nagyon elkeseredett és csak a poszt segíthet. Nos, ezzel magam is így vagyok, szóval kéretik a HAJRÁ LÓGOS POLITOLÓGUSOKAT ismételten üvölteni, esetenként tettlegességig fajulva, ha a helyzet megkívánja.

De hogy ne csak szöveg legyen, nézzétek meg az alábbi videót, amiből kiderül, hogy a drog az rossz. És azt, hogy melyik miért. Sorrendben. Következzék tehát a drogok Ablak-Zsiráfa: Soulwax- E-talking

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr231145958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paxmaffioza 2009.05.27. 21:23:32

Ez a blog pedig majdnem oylan jó mint ez:-)
http://ejszakaifunky.blog.hu/

Sok sikert a vizsgákhoz!!


UI:Megőrülök,hogy nem tudom indítani az szb-t.:-)
süti beállítások módosítása