Anatole 2009.06.15. 09:00

Best of CBT Lyrics

A napokban vettem a fáradtságot, és belepillantottam az immáron sokadszorra emlegetett német porngrind, a Cock And Ball Torture repertoárjának dalszövegeibe. Igen, igen, a másnapos vadkan bizony bölcsen megírt, értelmes, mélyen rétegelt dalszövegeket rókázik a hordó mélyére. Ha azt mondom, hogy sírva röhögtem, akkor még egy kicsit hazudok is, mert ez nem fejezi ki azt az idegállapotot, amibe kerültem ezen isteni négysorosok olvasása közben. Ezek közül következzék a babonaposzt keretében egy kis válogatás:

Aminek a címén a legnagyobbat lestem: „King Anus III. (In Anus Domina)”. Érdemes megfigyelni a bevezető jellegű első két sor utáni váltást, amely nyitánya az utolsó sorban feltett világrengető költői kérdésnek:
 
 
„He started hammering his prick into her
He shoots his spunk over her rear
I've now got a banana in my ass.
Will you eat it out for me?”
 
 
Aztán itt a meglepő empatikus képességet sejtető "Juicy Lucy", egy amely egy hölgy szemszögéből írja le a lüktető szexuális élményt (vagy legalábbis a kezdetét).
 
 
„I started fingering myself, spreading my legs
As wide as I could and pressing the flat of my
Hand against my clit, grinding my hand on it.
...and my pussy started to throb!”
 
 
Végül az Anna'n'ass című rövidebb szövegű csoda, amely nem húzza az időt mindenféle felesleges szövegeléssel, és rögtön a lényegre tér. Sajnos erre nem találtam videót, csak a címben szereplő szóvicc miatt írom bele. Tehát
 
„...she pushed her lovely, fleshy ass in the air
And I got behind her, feeding my cock into her”

 

Egyszer talán írnak nekünk egy HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK szövegű szerzeményt is ezek a költői lelkületű srácok. Addig is, üvöltözzétek lelkesen, mert közig vizsga lesz pontban 9:00kor!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr261185484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása