Emberünk szótlanul álldogállt az árkádok alatt. Felnézett a főbejárat fölött vigyorgó szárnyas lókoponyára és köpött egyet. Gyomra görcsbe rándult, sava a manduláit verdeste. Rágyújtott. "Ha már eljöttünk idáig, be kéne menni. Ráadásul az eső is esik. Nem tesz jót ez a nedvesség a drága kínai öltönynek" gondolta, miközben nagyokat tüdőzgetett későbbi halálának okozójából. Elpöccintette a csikket, ami egy arra járó nemzeti- és etnikai kisebbséget véletlenül pont szemen talált. "FÁSISZTÁÁÁÁÁ!" Üvöltötte az. "Anyád." morogta hősünk és épp indult volna, mikor esélyegyenlőségi mancsok rántották vissza a fotocellás ajtóból. Jó hírneve egy perc alatt a porba hullt, annyi szitok és rágalom fröcsögött arcába. Nem győzte törölgetni szakálláról a becsületsértés, és a becsmérlő által reggelire elfogyasztott kolbász és lilahagyma darabkáit. Az órájára pillantott, s mivel nem igazán ért rá, rátermettsége és képességei szerint földhöz vágta az illetőt, mint a taknyot. Ezekután mosolyogva függesztette ki a pórul járt alakot kapura, mondván közérdekű információt mindenkinek jogában áll megismerni és terjeszteni. Belépvén az aulába egyből előtte termett a személyzet. "Mit művelt maga szerencsétlen?" Sipítozott a portás. "Mi maga? Hatóság vagy ombudsman? Nalátja. Szedje össze, vigye innen. Ne ugrándozzon itt, mert maga is ugyanúgy végzi. Nehogy rámkenjék, hogy nem tisztelem az egyenlő méltóságot." morgott rá a sértett férfiú, ki időközben zsemledarabokat is talált szebb napokat is látott arcszőrzetén. Sápadtan csoszogott a lift felé. Néha-néha görcsös kézzel kapott gyomrához, pofázmánya ezzel egyidőben mindig ocsmány grimaszba rándult. Így kezdődött a kemény nap, ami még sok meglepetést tartogatott az ifjú titán számára....délután kibaszott 13 órától rettentőnagy HAJRÁLÓGÓS POLITOLÓGUSOK MuellR-ért és Peat-ért! Alkotmányozódunk 3ból, keményen! Terveink szerint jól, de minimum elégségesen!

És hogy legyen videó is: Közösség elleni izgatás és önkényuralmi jelképek illegális felhasználása, morális köntösbe bugyolálva! Mulaccságos, nagyon!

HAJRÁLÓGÓSPOLITOLÓGUSOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr51202451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.06.24. 00:43:41

Na mongyatok má' valamit... Hogy ment?

(Remélem azért nem vagytok onlájn, mert ünneplitek a zeseményt...)

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.06.24. 01:09:06

@tiboru: Köszönöm érdeklődéset, 5ös érdemjegyet kaptam, amit gyorsan meg is ünnepeltem pár sörrel és egy jó koncerttel!:)

Flat 2009.06.24. 10:59:36

A pöccintés káros az egészségre. Így bizony.
süti beállítások módosítása