Ha valaki nem jött volna még rá, szakdolgozatot írok. És már fenemód unom, úgyhogy folyamatosan elterelő hadműveleteket folytatok. Mosogatok, vasalok, hajat festek, manikűrözök, miegymás. A baj csak az, hogy bármennyire is akkurátusan csinálom, előbb-utóbb végzek velük. Mint ma is. De ha nem ezek, akkor a kínai fegyverexportról kell valamit olvasnom, ami különösen annak fényében izgalmas, hogy kizárólag a desert eaglet ismerem fel, ezt is főleg azért, mert rá van írva. 

Viszont nem adom fel, és az egyetlen megmaradt mentsváramhoz fordulok: konteókat kezdek gyártani. Elég lenne persze olvasni is, de az erre hivatott fórum nem működik.

Ezért keresek témát magamnak. Bóklászás közben találtam az indexen, hogy Salit tizedest csúnyán elrabolták a palesztinok ugye, de nagy volt a boldogság, mivel egyiptomi közvetítéssel megkapta a szemüvegét (nem is értem, annak idején ez a fontos infó hogyan kerülhette el a figyelmem). Minek egy katonának szemüveg? Mert vagy lát anélkül is, és csak esztétikai céllal hordja a kimenőkön, vagy vak, akkor meg hogyan lett egyenruhája? De szerencsére eszembe jutott a megoldás: ebben is, mint mindenben, a Moszad keze van benne. Már csak azt kellett kigondolnom, hogy vajon mit építhettek bele. Ilyen fontos döntéseket nem hozok meg egyedül, ezért Peathez fordultam. Rá mindig lehet számítani – sose érzi át az ilyen helyzet fontosságát. Hosszú és bonyolult eszmefuttatásomat türelmesen meghallgatta, és közben kigondolta az egyetlen Igaz választ: „felveszed, és akkor mutatja, hogy hol van akciós sólet”.

Ezzel a válasszal egyrészt arra kényszerített, hogy mégiscsak a fegyverkereskedelemmel foglalkozzam, másrészt, ha a Tisztelt Szerkesztő Úr nem áll neki publikálni, akkor fennáll a veszélye annak, hogy a Peat-féle konteogyilkos racionalizmus elterjed a világban. Ezt pedig nem engedhetjük meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr481349135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.08.31. 00:03:23

Már ne is haragudj, de elbagatelizálod az akciós sólet relevanciáját. Mert teszem azt, ott vagy egy hithű zsidóként Egyiptomban. Beépülhet akárhová az a palesztin terrorista, de úgy egy sem tud kaját csinálni,ahogy otthon a mámálé(már ha így írják). Vagyis- ahol igazi sólet van-amit a szemüveg jelez-, ott kell leadni a titkos infót.

Arról nem is beszélve- feltételezem a Hamasz átírta a szemüveg programját. Katona visszakapta,felveszi, és mindenhol náczikokat lát. Megjegyzem, ezen utóbbi nem nagy találmány, elég bemenni egy Ofotértbe Népszabadsággal, és máris megvan a hatás.

paranoid T.R. marcipan 2009.08.31. 11:41:09

Meg kell kóstolni azt a sóletet, akkor lehet biztosan eldönteni, ránézésre nem látszik. Másrészt, ott hibás az elképzelés, hogy olyat, amilyet anyuka főz, senki más nem tud, és ezen a szemüveg nem segít. Egyébként nem a Hamasz volt, hanem az Izeddin el-Kásszám, csak a pontosság kedvéért:) Most már a németek is beszálltak, csak tudnám minek. Lehet a tartozásukat akarják leróni? (nem vagyok túl pc, tudom)
Mellesleg, jól eldughatták a srácot, ha még nem találták meg és szabadították ki. Vagy tudják hogy felesleges lenne már, de jól lehet vele sokkolni a közvéleményt.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.08.31. 13:56:36

@paranoid marcipan: Ugyan már. MIntha nem lenne elképzelésed azt illetően, milyen kiképzést kapnak a moszadosok. Nem csak maguk mosznak!

És ez teljesen praktikus. Bemegy Alihoz, megeszi a sóletet, és igazságszérum van benne, méreg, ne adj Jehova, túlszámlázta tízszeres áron!!!! Mindez nem fordulhat elő, ha a szemüveg jelzi, hol vannak azok a konyhák, ahol neki enni KELL!!!

paranoid T.R. marcipan 2009.08.31. 14:23:59

Se ránézésre, se ízre nam hasonlíthat a mamáéra. Ezen kár vitatkozni:)
Mellesleg ki mondta, h nem az arabot kell rávenni a kóstolásra? Ha megeszi, és nem jön ki belőle fura zöld hab v kezd ökörségeket összehordani az első nőjéről, akkor megeheti a moszados is. ha meg de, akkor megy, és felkeresi a következő sólet árusító helyet. ezek a kémek türelmes fajták:)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.01. 09:06:16

Ha már meg lettem szólítva: a konteóblog (stílszerűen) szeptember 11-én újrakezdi működését.

paranoid T.R. marcipan 2009.09.01. 10:32:04

@tiboru: addig már csak kibírjuk valahogy. mármint én.
süti beállítások módosítása