Nos,igen...Véget ért 2009, vele magunk mögött hagytunk  tíz évet cca (igen, tudom, hogy kilencet, de ebbe ne menjünk bele). Hogy 2010 is here lesz-e azt nem hiszem, mivel 2009-cel már szívtunk egyet. A lényeg, hogy nagyon sok mindent tettünk, amit megbántunk, és amit nem és nagyon sok mindent (és pár buxát) amit nem tettünk meg és megbántuk. Üsse meteorit, majd bepótoljuk ahogy kedves cimborám Matyee szokta volt mondani. 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én az utóbbi időben sok mindent máshogy élek meg, mondhatni változott a perspektíva(pölö megeszem a töltött káposztát...sőt). Nem akarok sokáig hőzengeni itt, de fontosnak tartom megemlíteni, hogy az elmúlt pár évben ha visszanézzük valamilyen úton módon segítettük egymást, ha mással nem, akkor köröztettük a jegyzeteket( Peat mester), ökörködtünk egy jót vizsga előtt, vagy jótanáccsal láttuk el egymást ( Anatole cimbi: figyelj, a barát-ellenség Carl Schmitti teóriája olyan, mint az Alien-Predator viszony, vágod?), vagy akár csak törődtünk egymás mázlifaktorának növelésével: Muellr: beírtalak téged is a babonaposztba, szal nem lesz gond ;). A többi esetről nem is beszélve.

Szóval  egy szónak is száz a vége, köszönöm, hogy ilyen cimbiket tudhatok magam mellett és kívánok Nektek - és a poszt olvasóinak -  nagyon boldog  és PPP-ben gazdag új esztendőt! Ja és 2012-ig basszatok a lovak közé, mert akkor úgyis kihalunk ;) Na csőkocka nagykirályok!

 

apropó, meddig is jutottunk?


MATCHBOX TWENTY - HOW FAR WE'VE COME

Matchbox Twenty | MySpace Music Videos

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr191636116

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: flores exoticas tropicales 2017.11.25. 08:19:26

Fürdőszoba berendezése - Lakberendezési ötletek

Trackback: Mira más información 2017.10.22. 08:17:55

Nem lehet lájkolni a Kuruc.infót - softrapidshareorg

Trackback: Haga clic en la siguiente página web 2017.10.09. 09:55:44

Fontos győzelem a B csapattól - Barcanoticias - A vezető magyar FC Barcelona blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása