Mert ahelyett, hogy seggelném mekkora a vetési lúd fészekalja, már megint ilyen fekete mágiára adom a fejem. Legalább engem megnyugtat, mert nézni a kutya se nézi.

Minden esetre ezt a tőkés récés gruppent szemtek elé tárva kérnék egy hangos csatakiáltást a lógós politológusoknak, hogy hát HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK! \m/

MuellR 2014.09.30. 09:00

Suckvizsga

Ejj. Rég jártam errefelé, kissé megváltoztak a dolgok, de még egy új szerkesztőfelület látványa is felüdülés a Ket. az Áht. és az Alaptv. mocsarából előbukkanva. Bizony, ilyen mindenféléket kellett indokoltan vagy esetleg indokolatlanul az agyamba tömködni, s bár az alapozás minden szempontból kielégítő volt kijelenthetem, ilyen szenvedést a 2. féléves politikai filozófia vizsgám óta nem éltem át. Tán még az is jobb volt. Ritka fos tankönyv hullámait lovagoltam meg, hányva a háborgó hullámoktól, melyeket gyomromba öklöztek sivár lapjai. (Igen,kedves szerkesztők és lektorok, ez nektek szól.) De sajnos ez ilyen szükséges rossz, mint minden ehhez hasonló kötelező fasschág. Mikor eme poszt élesedik, nekikezdek a számadásnak, abban reménykedve, hogy a seggfájdító tanulás és jelen babonaposzt meghozza gyümölcsét, (amiből ugye pálinkát kéne főzni) és egy kiadós email-elmaradás leküzdése után békésen folyathatom álmatag nyálam minden cseppjét virágos párnámra.

Tudom, bazmeg, mentem volna halásznak

 

De mivel nem tettem, ezért kérek egy aszfalt és hullámtörő HAJRÁ LÓGÓS csinovnyikok POLITOLÓGUSOK! kiáltást minden nyájas erre tévedőtől. 

 

Most azért egy kicsit kurvának érzem magam. Sok évet élt meg kicsiny blogunk, de mostmár megint sok éve, hogy mást nem írunk ide, mint babonás kurvákhoz mérten babonaposztokat. De hát Istenem, tudományosan igazolódott, hogy működnek! A poszt élesedésének idejében adok számot 9 csodálatos diszciplína válogatott okosságaiból, így igazán szükséges, hogy a megszokott "HAJRÁ LÓGÓS POLI HADTUDÓSOK!" skandálást. Jutalmul választottam két kiváló zenét, úgy is mondhatnánk, variációk egy témára,  azaz (és velem ellentétben) nem írtak babonaposztot a hadvezérek és nem tanulnak az elődöktől. Az ilyen műértő közönségnek nem kell magyarázni, melyik- melyik korszak.

És a második:

Amint ez élesedik próbálok számot adni a különféle nemzeti, eu, nyeu, nato stb. minősített adatok kezeléséről szerzett ismereteimről. Közben persze lehúzták a wc-t és fröcsög a szar a nyakamba, de reméljük egy jó hangos HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK kiáltás visszatereli a megvadult hömpölyt a medrébe és béke lesz, meg egy bizonyítvány.

Igen fáradt vagyok, nem is ragozom tovább.

Na vonyítsatok a kedvemért! Hajrá Lógós Politológusok!

MuellR 2012.10.11. 10:00

Alappara

Mikor e poszt élesedik, tetemre hívom a babonaposztok minden segítő szellemét és Morus Tamást, a "politológusok védőszentjét" (by Szabó Máté). Szükség lesz rájuk, mert a tudás gyümölcsének leszüreteléséhez és abból történő minőségi pálinka készítéséhez sosem árt kis segítség.

Szóval 10:00-kor alapvizsgát készülök tenni, ennek sikeréért szóljon a fohász. Füstöljenek a füstölők, zúgjanak a harangok.....

És szóljon a rock

HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK!

A babonával úgy van az ember, hogy azért csak kell, és már magában a babonában hisz az ember. Szóval kéretik gondolni rám ma, Babonák Istene, mert hogy rajta kívül már senki nem olvassa az oldalt*.

 

*sörözgetéskor szóba jött, valamilyen módon feléleszteni az oldalt, de ehh, lusták vagyunk, bocs, ha hasonlóan vagytok vele, mint vidékiek az antiszemitizmussal.

“Aki rosszul érzi magát az utóbbi napok időjárása miatt, annak figyelmébe ajánljuk, hogy az erdélyi Bodzafordulón (300 lelkes falucska Kovászna megyében), már második hete folyamatosan mínusz 20 fok alatti a hőmérséklet. Stábunk felhívta a polgármestert, és érdeklődött a megváltozott életkörülményekről, mivel ma hajnalban rekord hideget (-28,6) mért a Román Meteorológiai Intézet kihelyezett műszere”.

Polgármester: “Fogas az idő az igaz, de itt ilyen a tél. Áram van, víz van, a hivatalnak van annyi fája, hogy a szükségeseknek odaadhassuk. “
Riporter: “És milyen rendkívüli intézkedéseket terveznek a nagy hidegre tekintettel?”
Polgármester: ??? (azaz: nagy csend)
Riporter: “Ööö… arra gondolok tehát, hogy mik azok a döntések, melyek eltérnek a normális életviteltől?”
Polgármester: (kis csönd után) “Éccakára bégyühet a kutya.”

(plágium fácséról)

Anatole 2012.01.05. 16:00

Újévi Babonaposzt

Csak lesek, hogy milyen régen nem posztolt már senki semmit, gondolom vége a vizsgaidőszakoknak, mindenki belemerült a dolgos (peeersze) hétköznapokba. Sajna azonban, hogy tovább tudjam csinálni a lélekölő munkámat, kénytelen vagyok pénzügy-és számviteli ügyintéző vagy miahalál tanfolyamot végezni, amiből még vizsgázni is kell.

Ezennel újfent segítségül hívom a "nemigen tanulok, de a vizsgán kegyetlen mázlival mégis kapok egy kettest" hagyomány pogány isteneit, és áldozok nekik egy babonaposzt keretében, hátha nem felejtettek el még, mert más esélyem nincs túl sok. 16:00kor kérnék egy Corpsegrinder Fisher-i "HAJRÁ LÓGÓS (ÉS DIPLOMÁS) POLITOLÓGUSOK!" üvöltést, ha lehet gyomorból.

Ja, és egy mókás videó a Mueller-féléknek:

Thaddeus Griffin 2011.07.20. 09:00

E!ü

Egyetem alatt, egy európai szakpolitikákról szóló vizsgán egy olyan kollega ült bent, aki bőven korábban kezdte el az egyetemet, mint én, de azóta talán már ő is befejezte(talán-nem tudom). Aki épp vizsgázott, az eu oktatáspolitikáját prezentálta a life long learning-et emlegetve, amikor az oktató az említett sráchoz fordult, ugye-ugye,XY, erről Ön tudna mesélni.

Nos, valahogy így vagyok én is a mostani babonaposztommal. Államvizsga idején azt írtuk Anatole-al, ez a harc lesz a végső, de úgy látszik,a lelkem az oktatási rendszert illeti meg.

A poszt megjelenésének pillanatában közúti elsősegély vizsgát készülök tenni. Második nekifutásra. Hogy én voltam-e a retard, aki nem volt képes elsőre abszolválni vagy az Erőmű utcai vizsgaközpontban voltak parasztok, akik a gátlástalan pénz lehúzásra mentek, azt a nagyszámú sikertelen vizsgát tevők tudják csak. Legyen annyi elég, új dolgokat tanultam a vizsgán, mint TILOS(!) megnézni a pulzust, elvégre mi nem értünk hozzá(!!)*, TILOS(!) lélegeztetés előtt kitisztítani a légutakat(!!), csak ha csirkecsont akadt meg a beteg szájában(!!!)**, illetve a szeggycsonttól fölfelé(!) 3-4 centire a gyomor(!!) található(!!!)***.

Vicces módon, a Vöröskereszt honlapján egy olyan közlemény szerepel, nincs olyan vizsgahely, ahol többen buknának, ráadásul szánt szándékkal buktatnának. Megértem. Nyilván nem lehet beismerni, hogyha már kötelező közúti elsősegély vizsgát tenni****, akkor hiába szopatjuk az embereket az 5500(!!!) Ft-os vizsgadíjért, kénytelenek lesznek visszajönni. Csak azt nem értem, hogy merülhet fel azokban a rohadtszemét vizsgázókban ilyen nagy számmal a feltételezés, hogy itt kérem át vagyunk baszva. Biztos megvezették a kommunisták/náczikok.

Naivan kérdem én, az államnak nem kellene véletlenszerűen vizsgálnia ezeket a helyeket, hogy az ilyen jellegű visszaéléseket vizsgabiztosi attitűdöt visszaszorítsa?

Úgyhogy egy jó tanács zárásképp, kedves Olvasók, véletlenül se menjetek az Erőmű utcába. Az épület a régmúlt kommunista pártszékházaira hasonlít, ahol a pincében szvsz azok a vizsgabiztosok vannak, akik pár évtizede körmöt téptek. Így ki lehet bekkelni a rendszerváltást.

A Vörös nem vész el, csak átalakul****.

Na de, amiért ezt a végül anyázóssá született babonaposztot megírtam, reggel 9-től drukkoljatok, mert hajrá lógós politológusok. De úgyis tudjátok.

*kérdem én, hogy a jó életbe döntsek afelől, kell-e újjáéleszteni szerencsétlen próbababát

**kár, hogy a könyv, tanfolyam, minden egyes kurva tétel ezzel kezdi, légutakat kitisztítjuk!

***hajlandó vagyok beismerni a tévedésem, elvégre 1999-ben volt utoljára biológia órám, és hajlamos vagyok összekeverni a szezont a faszommal. NEM!

****ez is, mekkora vicc már. Közúti elsősegély vizsga, a tételek 70%-a pedig "lakásba belépve felesége öngyilkosságot követett el", "favágás közben","ablakpucolás közben","szomszédja átrohan"...

***** ősi piréz mondás; a vörösök tagadják és náczifasisztáznak

És hogy ne maradjatok zene nélkül:

Eljött az idő, hogy a gumifákat és egyéb forgalomvizsgához köthető modorosságokat ültessétek Béláim, reggel 9.30-tól nekifutok lesz az első és remélem utolsó forgalom vizsgám. Drukkoljatok, dudáljatok, ugorjatok félre, ha megláttok, és ha nem tetszik a vezetési stílusom, hát menjetek le a járdáról.

 

süti beállítások módosítása