MuellR 2008.03.16. 21:46

St. Patrick's Day

Me Dearest Paddies!
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy Patrik nevű kölök, úgy a IV. szd. vége felé. Sikert sikerre halmozott, hiszen ő lett Írország 1. keresztény püspöke. Ez a srác egyszerűen fogta, és kipenderítette a szigetről a kígyókat, amiért nagyon hálásak neki ír barátaink (gondolom a "pogány" keltákat, akik nem voltak hajlandók megtérni, ugyanúgy belerúgta a tengerbe mint a lábatlan jószágokat). Nos őt íreim a mai napig nagyon kedvelik, nevenapján meg is ünneplik rendesen (Bár véleményem szerint azért a leghálásabbak mert megtanította őket sört és whiskey-t főzni).
Ilyenkor minden arról szól, hogy zöld, meg lóhere, meg szerencse, meg az arany a szivárvány alatt, amit a kobold őriz keményen. Ha elkapjátok, tiétek a kincs! Nem utolsó sorban, pedig arról is, hogy ilyenkor a derék szigetlakók a világ minden táján kb. 1 hétig koplalnak, hogy aztán ezen szent nap alkalmából tajtrészegre igyák magukat. Valahogy nem lehet nem szeretni ezt a napot. Sokkal értelmesebb mint a Halloween meg a Valentin nap, meg a többi ilyen felesleges anyagias szarság. Bemész 1 original Irish Pub, aztán hadd szóljon! Buli hajnalig, de előtte nem maradhatnak el a rugby meccsközvetítések sem!
Egy szó mint száz, mindenki, ki enyémhez hasonló vérvonallal rendelkezik, avagy szimplán megtetszik neki az ötlet, ne habozzon! Holnap húzzon valami zöldet, markoljon fel egy valag pénz, és irány a legközelebbi füstös ír kocsma. Guinness, Kilkenny, Tullamore, Bushmills éls még sorolhatnám rengeteg ínycsiklandó nedűt, amit ilyenkor hektószámra mérnek világszerte. Én tuti kihasználom a dékáni szünetet és már késődélutántól helyet foglalok valahol! Aki affinitást érez, tegyen hasonlóképpen! Nem fogja megbánni! Egy egyetemi bulikat lesöprő élményben lesz része, minőségi szesszel és csinos magyar lányokkal, akik nagyoncsúnyán törik az angolt 1-1 nagyobb külföldi pénztárca és/vagy lőcs érdekében.
Szóval nem feledni! MÁRCIUS 17., SZT. PATRIK NAPJA! Mindenkinek szép ünnepet és ivászatot még így a nyúl meg a sonka előtt!
És hogy mennyire várjuk, szemléltesse az alábbi meglepetésvideó;)

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr63383768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása