Mink itten nem szeressük errefelé a pandákat, ha ártanak, ha nem, viszont annál jobban szeressük a performanszokat. Feltéve, ha nem abból áll, hogy leköpünk, lehugyozunk, lehányunk mindenkit. Az ilyeneket csak annyira, mint a pandákat. Felmerül a kérdés, persze jogosan, hogy miért is áll itt ez az értelmetlen bevezető. Szerűség. Mert bizony az agyam már nem fog, de holnap megint csak vizsga, és kell a babonaposzt. Napok óta krumplit tanulok sütni. Azt. 

No kérem tisztelettel. Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy David Collins és egy Shane Dundas nevű férfiember, akik az Umbilical Brothers nevű formációban manifesztálódtak, és különböző pantonim előadásokkal szórakoztatják a nagyérdeműt. Meg hangefektekkel. Voltak ők már a legnagyobb, leghíresebb amerikai tóksókban, tán' a Budapest Tv is lassan elhívja a párost. Összeválogattam pár királyos jelenetet tőlük, cserébe 10től bárhol is vagytok, harsogjátok, hogy HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK! Köszönöm.

Először is, fürdőszobai jelenetek:

Mindenféle vegyes+ reputáció:

Mikrofon téma:

És végül, és utoljára, az én kedvencem:

Kezicsókolom'

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr77876123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöle 2009.01.14. 12:07:28

hey, tudtátok, hogy a magyar jogforrási rendszer szerint a törvényben kihirdetett nemzetközi szerződés az alkotmány alatt, de a törvények felett, míg a kormányrendeletben kihirdetett nközi szerződések a törvények alatt, de a kormányrendeletek felett állnak? izgi nem?

Ákoos 2009.01.14. 18:59:38

Ú... régi nagy kedvenceim:D

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.01.14. 22:06:46

@Szöle:
egy kissé készen vagy már, igaz kollega?

Tomerka 2009.04.15. 10:35:11

Végre jönnek Pestre :)
Április 22-én az Urániában lépnek fel :))))
Tényleg teljesen idióták, aki akar egy jót röhögni eljön :)))
süti beállítások módosítása