Mint a cím is mutatja lesz jó zene, olyan pont hangulathoz passzentos. Ugyanis úgy érzem magam mint szappanos hal egy vödör takonyban. Agyon vagyok fáradva és csak csúszom, csiklók siklok, elfolyok. Fejemben döngnek a közpolitikai ciklusok, az összes görényt kabinetestől robbantanám fel, de legszívesebben most már meginnék egy jó sört.

Stréberségem okán kihagytam Paranoid TM T.R. Marcipan diplomabeszámolóját, amiért még mindig haragszom a vizsgaidőszakra. Meg úgy lövöldöznék is, hátha örömet szerez. A szomszédból horkolás szűrődik át, ami nem zavar, sőt. Fejhallgató élesítve, száraz, meredő szemekkel bámulom a sötét szobában vakítóan ragyogó monitort. Kiröhögöm magam s az életet is. Amúgy meg 1 hete nem gyújtottam rá, mert még a trafikba is lusta voltam lemenni. Frusztrált vagyok cseppet. Még mindig zsongás tölti ki koponyámat. Rásegítek. Nem, már nem tanulok tovább. Sőt, mire ezt olvassátok elnyelt a 328-as, vagy már körülleng a ciánosan édes füst, és az erősen élesztős háziser cirógatja nyakam belét. Igen. Úgy tűnik ezzel vége a vizsgáknak, s bár nem volt olyan megeröltető, mint az eddigiek, azért rohadtul unom mostmár. Hátradőlök, lehunyom a szemem. Engedek a southern stoner legényeknek. Röfög a bassz, kényeztetnek a riffek, néha gerincem megfeszül de ez csak pillanatnyi belefeledkezés. A cintányérok ébren tartanak, a szívem lassan felveszi a lábdob ritmusát. Vége az egyik dalnak, jön a következő, s a következő, míg már lassan úgyérzem lebegek a zenén...úszom benne. Aztán a dolgok távolodni kezdenek és már csak a békés bizsergés marad. Tökéletes. De egyszer csak vége lesz. Fájdalmasan kűzdöm szeméjaim nyitott állapotba. Kikapcsolok mindent,bezuhanok az ágyba s elnyel a sötétség. Csodás az éj, de a nappal már borzaszt. Politika, vizsga, sztrájk stb. Szar lesz, de le kell tudni. 10től. Mindenki. HAJRÁLÓGÓSPOLITOLÓGUSOK!

A végére pedig egy Ted Nugent cover:)

Hajrá! Lógósok. Politológósok. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr381670978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2010.01.14. 13:46:03

Grat :) remélem, én egy nappal hamarabb végeztem :P
süti beállítások módosítása