Bizonyára sokan láttátok a Félbe-tépve című örökzöldet(legalábbis nagyon remélem:) ).Ez az a film,amin smokerek generációja szocializáldott.Nagyobb hatással van személyiségükre,mint az antiszemitizmus Woody Allenre. Dave Chappelle,az alkotó számos paródiát készített,ezekből válogattam mostan'. Nem érheti az embert nagyobb katasztrófa,minthogy egy tel-avivi állampolgárt Adolf Göringnek hívnak(leszámítva azt az egy esetet,amikor nem tudsz venni magadnak kitt-kattes mcfurryt a mcdriveban).Ezt az esetet dolgozza fel az első video:

Erről talán Randy "the nigger-guy" Marsh tudna igazán mesélni,de mivel ő nincs itt,hogy megtegye,lépjünk is tovább. Utolsó videónk nem más,mint a San Andreas paródiája.No comment:)

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr86131004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása