"Hippik,hippik mindenhol"-gyötrik Eric "Eichman" Cartmant íccakánként ezek a rémképek.Én magam nem helyezkednék erre a végletes álláspontra,mert mégis csak azok a fránya 60as,70es évek voltak az igaziak,amikor Hunter végigkövette trükkös Dicket,Tim Learyt kicsapták az egyetemről,és befestett egy lovast,vagy éppenBerger elment Vietnámba Claude helyett(RIP).Persze ha én is egy nyolc éves,antiszociális kisfiú lennék a gonosz amerikában,magam is telve lennék frusztrációval.Szóval csak azértis,tekerjük be fel a szőnyeget,valaki ugorjon el a postára,ujjainkból formáljunk egy V betűt(hmm,asszem csinálok majd Churchillről majd egy bejegyzést),és tekerjük fel a zenét maximumra:ÉLJEN GERŐ,A HANGERŐ!-skandáljuk egyszerre!
Következzenek minden idők legjobb zenéi,szerintem:


Ahogy Sonny,Bronx királya mondta: Emlékezz,azt akarom,h emlékezz,ÉN TETTEM EZT VELED!


Egy szó:Elmosogatni!Remélem,mindenki tudja,mi is következik:


És végezetlül:


A fenti videókból már mindenki tudhatja,mitől is volt olyan csodás az a korszak.És ahogy HST mondaná: "Van két zacskó füvünk, hetvenöt pirula meszkalin, öt bélyeg magas hatásfokú LSD, egy sótartó félig tele kokainnal, ezenkívül a szivárvány minden színében játszó élénkítők, nyugtatók, sikíttatók és nevettetők teljes galaxisa... meg még vagy negyed gallon tequila, ugyanennyi rum, egy rekesz Budweiser, fél liter tömény éter és két tucat amyl." ROCK AND ROLL

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr65132058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2007.08.04. 14:20:00

CREEDENCE, HENDRIX! HÚÚÚÚMEKKORAZENÉK, baszodalássan!
süti beállítások módosítása