Mókás dolog statisztikát böngészni. No nem mindenféle kormányzati,hivatalos meg egyéb szarságokra gondolok, mert azokkal úgy vagyok, mint a székletüritési problémákkal. Ha egy hónapig fosok és egy hónapig székrekedésem van, akkor a statisztika szerint normális a bélműködésem. Meg aztán ki tudja, ezt is ki hamisítaná meg.

Itt kérem szépen, a blog statisztikájára gondolok, azonbelül is a keresőkifejezésekre. Gondolom mindenki, aki blogot ír, jókat szokott derülni azon, milyen szavak bepötyögésével kerülnek júzerek az adott bejegyzéshez. Naivan azt hittem, hogy egy korábban leírt mondatom ( " még mindig jobb,mintha meleg- vagy kecskepornóban szerepelnék") fogja a perverzitás rekordját dönteni, és előre sajnáltam a kecskepornóra szomjazó polgártársaimat, hogy nem találnak semmit, ami kielégítené az ő igényüket. Külön nekik ígérem, valamikor szentelünk egy ilyen bejegyzést is, mert hát kell a látogatottság és minden igényt megpróbálunk kielégíteni.

Azonban,mondom néktek, nem hittem, hogy vala az életben megdöbbenek: kiszel tünde és a pina szókapcsolatra is érkezett látogató. Itt gondolkodtam el, hogy azon nyomban atombombát kell dobni erre az országra, hogy írmagja se maradjon annak a fajnak, aki ilyenre kiváncsi.

A többi érdekes/bizarr keresőkifejezés lapozás után.

 

Népszerű a "nefürgyé le" is, annak mindenféle mutációjában, de hát ezen nem csodálkozzunk kedves barátaim, ez most a sláger, 2007 geráppája. Igaz, szerintem kurva gáz, és az első meghallgatás közben eredményez csupán kacintást (semmi egyebet), de ha valaki többször hallja, egyre idegesítőbb. Olyan ez,mint amikor legközelebb Kóka János mondja, hogy dübörög a gazdaság. Az elején még nevettünk, de aztán... És itt is legalább annyira büdös a helyzet.

A pina, szűz pina, szex oktatófilmek kifejezésekre nemv esztegetnék túl sok szót,azonban a szűz lány nagy farok érdemel néhány gondolatot. Egyikünk sem szűz lány,szoktam mondani, így tudjuk nagyon jól, hogy pornóban nincsenek szüzek. Ha valahol dugnak, ott bizony elképzelhetetlen. Vagy valaki komolyan veszi Szűz Mária sztoriját? Esetleg a Hősök Clairmaciját képzeli mindenki oda, hogy minden aktus után regenerálódik az a bizonyos szűzhűrtya? Úgy lehetnek ők szüzek maximum, hogy tőlem, vagy mindazon emberektől, akikkel még nem feküdtek le, de összeségében... Ejnye fiam, hogy fogsz te 2010ben választani, ha ennyore könnyen meg lehe vezetni? Megjegyzem, a fenti gondolatokból biztosra veszem,h megemelkedik azon keresőkifejezések száma,amik ide vonatkoznak. Mindenhol cska pina, dugás, szűz lány, pornó. Igen, pornó és pina, csak hogy többször szerepeljen. Szegények mekkorát fognak csalódni, hogy ez MOST nem arról szól. Jó érzés gonosznak lenni. Muhahaha. Egyébként nem is értem,h ilyenkor miért nem a pina.hu -t vagy a pucértestekbujavágyak.hu -t nézegetik.

Több találat volt különböző játék szavakra. Két kedvencem a "cserkész gyilkoló játék" és a "pina játék". Utóbbira még csak-csak, hisz játszana magán kívül mással is, de a cserkész gyilkoló játék az minden lolizmus orientációja. Valaki tényleg arra gerjed, hogy egy játékban cserkészeket gyepáljon? Nem vették be annó? Vagy úttörő volt, és bosszút esküdött? A cserkészek érdekében kérem a programozókat, gyorsan készítsenek egy ilyen játékot, hogy kiélhessék a vágyukat ezen emberek. Itt gondolkodnék el azon, csakis jelzés értékűleg, hogy lehet a Rockstar Games belenyúlt valamibe a Bulley-vel. Ezt kellene mindenki játsza, hogy aztán ne lövöldözzenek az életben is.

"0"- ezen akadt meg minden tudomány a fejemben. Rajtam keresztül üzen az al kaida, hogy támadás? Ez lenne a titkos jel? Vagy valaki így akarja a tudomásoma hozni, hogy szar vagyok? Mondjuk, míg ki nem javították, a balfasz(?) keresőszóra a Fehér Ház hivatalos honlapja jött elő. Ha így van, mégis csak híres vagyok.

Aztán a "csinálj neki egy szendvicset" már csak hab a torkán. Ilyenkor szívesen lennék pszichológus, hogy vajh' ez mi is merre mi.

Van még sok móka kacagás, de azok kevésbé érdekesek. Ezért zárjuk ezzel: pisi kaki punk.

Ez magáért beszél.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr93141672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása