Mondta volt Matisz papa, amikor meglepetten konstatálta, a blog ma ünnepli létrejöttnének egy hónapos fordulóját. Ennek örömére, a ma esti buliban mindenkinek a vendége vagyok. Remélem a kihangsúlyozás meghozza a várt eredményt.

Egész Óceániában Magyarlandben kitörő lelkesedéssel fogadták a népek eme nevezetes eseményt és spontán szimpátiatüntetéseket rendeztek. Először nézzétek meg Halász Judit videóüzenetét:


Amint mindenki megtörölte könnyes szemét a meghatódottságtól, kérlek titeket, ne legyetek szőrös szívűek, és adakozzatok, hogy minél jobb színvonalban teljesíthessünk ezek után. Amit elfogadunk: a világ összes valutája. Alkohol. Legjobb lenne, ha ezt a kettőt küldenétek.
Halász Judit után pedig következzen egy nagyon erős mezőny. Ők mind-mind minket olvasnak, és el sem tudják képzelni az életüket ezen blog nélkül. Ezek az arcok nem hazudnak.
Ki kételkedne Eric vagy Bart szavában?

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr100148738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ReDEyeS 2007.09.01. 01:40:51

ezt már kiskoromban is utáltam :D
süti beállítások módosítása