Előző bejegyzésben azon búsultam, hogyha egyszer lányom lesz, mennyi degenerált állattól kell megvédenem őtet, egyrészt az ő érdekében, másrészt unokáméban, mert ha az én egyetlen pici lányommal szertnék a génjeiket örökíteni, nagy csapás lenne szegény utódnak, hogy olyan apától származna. Fúj. Ami ezt kiváltotta, nem mesélem el ismételten, olvassa el az előző írást.

Valami okból kifolyólag, amit okozhattak a látogatók (akik nem csak az űrből érkezhetnek, hanem a másik háztömbből, akár csak most keresztapám), a betűméret mintegy az emberi életet szimbolizálva, folyamatosan növekedik. Azt, hogy mi okozza, meg nem mondom, mert én sem tudom, de talán azt szimbolizálja, vannak dolgok, amiket sosem fejtünk meg, mint az élet értelme vagy a 2millió dolláros puzzle.

No, de ha már elkezdtem tipologizálni a csetes felhasználókat, akkor jöjjenek azok, akiktől minden tisztességes apa félti az ő kicsi lányát, és annak misztifikált ártatlanságát. Mivel voltunk fiatalok, főleg rettegünk, mert tudjuk, hogy milyenek is a lányok, a lányok... Mindenek, de nem angyalok. Ha csak nem annak öltöznek a szerepjátékban nővérke helyett. Haladjunk ismét időrendi sorrendben.

- a 10től 14ig tartó korosztály tagjai már szerencsés esetben láttak pinát, de ez nem okoz náluk különösebb kognitív disszonanciát. Konstatálják, hogy van ilyen is, de még nem fogllakoznak vele, iszen 14éves kortól úgyis csak ez fogja kitölteni minden tiszta gondolatukat. Hm, ezen azért kicsit gondolkodjunk el. Mivel tiszta gondolata csak józanon lehet, és az is a szexen jár, vagyis mocskos gondolat, így ez értelmezhetetlen.
Ezek a srácok most ismerkednek a világgal, egymás közt a cs-s élményeiket osztják meg egymással. Ők azok, akik női regisztrációt hoznak létre ( látens homoszexualitás? egy- két empirikus kutatást megérne), és szopatják az arra érdemeseket.

- 14 fölött már nem igazán lehet korosztály szerint kategorizálni. Mindenki dugni akar. Innentől érdemes személyiség szerint foglalkozni velük, hiszen mind más-más stratégiát választ annak érdekében, hogy a jányzó megengedje, a kis kukackáját az ő nunikájába helyezze, már ha előtte nem csöppen el.

- vannak a keménycsávók. Ők átlag 16évesek. Öltek már embert, bár nem szívesen. Provokálták őket, na. De ezen kívül sok érdekességet kitalálnak magukról, amiket különböző filmekben láttak. Nagyon nagy pofájuk van, amíg valaki be nem veri nekik. Ilyen sajnos ritkán történik, mert kevesen olyan elszántak, mint Tomcat. Ez a keménység persze csak a magyar történetírás hagyományai szerint Anomymus nyomdokain halad. Társaságban azonban ők a kis csírák, akiket mindnig mindenki megver, mert annyira gázok. Nagy "oltók", ahogy magukat definiálják. Az összes humoros beszólásuk a www.gumicsizma.hu -ról származik vagy a Szeszélyes Évszakokból.

- kedvenceim, az érzelmesek. Valamiért azt hiszik, ha olyan nyálasak, mint egy falusi turhaverseny, akkor ők bíz' hódítanak. Azonban az nem fordul meg az érzelmes fejükben, hogy a "VV"-ban sem érnek el sikereket, itt miért. Ők tudják magukról, hogy van a sok bunkó fiú, akik kihasználják a lányokat, és elhappolják előlük, de őket keresi minden lány. Ezt bizonyítva, mindenki a drágájuk, édesük. Folyamatosan bizonyítják, hogy mennyiszer kihasználták, megbántották őket, és nekik fontos a hűség. Épp ezért, amint a szobába, ahol tartózkodnak, belép egy új nőstény, őket is egyből bepróbálják. Az igazán pancserek nem privátban, hanem a közösben. Figyelmes olvasóink konstatálhattak egy paradoxont, mely szerint, hogy lehet, hogy mindenkit megpróbálnak felszedni, de bizonygatják hűségüket. Nos, erre azt mondom, ahhoz dughassunk, farok is kell. Vagyis: ha nincs senkije, nyílván hű.

Ez az a kategória, akit a legszánalmasabbnak tartok. Elmúltak 20 évesek sokszor, a legnagyobb lúzerek. Nem lenne egyéb gond velük, mert úgyis kihalnak egyszer, és jó esetben a génjeiket sem örökítik, de mivel a saját korosztályukban mindenki kiröhögi őket, ezért 14éveseknél is ugyanúgy bepróbálkoznak. Ha valaki ilyennel találkozik, azonnal küldje el a kurva anyjába, próbálja felkeresni, és egy faszkorbáccsal elverni minden testrészét. Ha ezt mégsem teszi, meséljen a pedofíl kommandóról, és hogy milyen büntetőjogi szankciókat von maga után a cselekedete. Gondoljatok csak arra, 50% esélyetek van, hogy lányotok legyen, és ne is bízzatok abban, hogy mire ő pubertál, nem lesznek ilyenek. DE.

- a csetszex,msnszex,w-cam szex csírákra nem fektetnék nagy hangsúlyt. Ők az előző kategóriából léptek át ide. Vagy egyből bepróbálják, és a nagy számok esetében egyszer csak összejön vagy előbb nyáladznak, majd megpróbálják. Persze ők azok, akiknek nem feltétlenül kell visszaírjon bármi erotikusat a partner, már polírozzák a bohócot.

Ezek után, kérdem a Kedves Olvasótól, támogatna-e engem egy országos népszavazási kezdeményezésben, amely az oktatási rendszerbe újra visszaemelné a Taigetoszt. Csak kétszázezer aláírásra van szükségünk, ha az OVB átengedi. De megfogalmazzuk úgy, kétség sem férhet hozzá. AB-n pedig Bihari csak jó arc lesz. Hajrá, gyermeikeinkért!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr4153956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása