A Belezőkarmoló-díj mai győztese: a félcipő maffia. Történt ugyanis, hogy elmentem magamnak venni egy vastagabb talpú cipőt, mert mégis hideg van, mint állat. Kiválasztom, blabla, nem ez az érdekes. Hanem a cipőfűző. Valaki árulja el nekem, miért van az, hogy akárhol vásárolsz egy bőr félcipőt, de a cipőfűző egy vastag, batár valami, ami körülbelül úgy néz ki, amit Twist Olivér használhatott gatya-madzagnak. Mert az minden, csak nem cipőfűző. Normálisan nem tudod beletenni a lábad, mert úgy összeszorítja a cipőt, mint Kína Tajvant pár éven belül, csak itt legalább nem fenyeget atomháború.

De akkor is, ha már veszek egy kurva cipőt, akkor nem várhatom el, hogy egy normális fűzőt adjanak? Jó, veszek mellé egy másikat 90Ft-ért, nem erről van szó, hanem az elv. Arra gondoltam sokáig, hogy ennyire erős a fűző lobby, hogy dirket utolsó szar minőségű fűzőket tetetnek bele a gyártókkal, hogy mindenki rohamozza meg a méter-árú boltokat, és ott vegyen egy normális fűzőt.

Szóval várom a cipő kereskedelemben kompetensek válaszát. MIÉRT NEM LEHET EGY NORMÁLIS FŰZŐT ADNI A CIPŐHÖZ?!

Köszönöm

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr97159675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása