Nos kedves Gyerekek, mivel jól viseltétek magatokat, megettétek a levest, mint a kisangyalok, lefekvés előtt fogatmostatok, valamint a WC- ülőkét is lehajtották, megérdemlitek, hogy ínyencséggel kedveskedjünk Nektek.

Az igazat megvallva, a mostani poszt Barkasnak köszönhető, csak sajnálatos módon a gépe öngyilkosságot követett el, kölcsön laptopról meg nem boldogul még, csak linkeket tud küldözgetni. Viszont az már nagyon jól megy neki. Na és persze nagyok jók voltatok, így igazán ez a minimum tőlűnk, hogy kedveskedjünk.

Az ínyencek chiot ropogtatnak, az igazán ínyencek pedig most megkapják a magukét. A statisztikából nem derül ki a látogatók kora, azonban biztos vagyok benne, ha valaki rendszeresen olvas minket, akkor ebben a válogatásban kedvét fogja lelni. De hogy ne szaporítsam a szót ( pedig menne), rántsuk le a leplet, amely talán Jézust takarta ( szóval csak óvatosan, lehet sokat ér): az electro apostolai következnek ( minden "Eladó kiadó a szívem"-től, "Egyetlen szív"-től mentesen), a KRAFTWERK.

Ezzel prezentáljuk, hogy nem csak hip- hopot, retrot szeretünk/ hallgatunk, hanem az elektronikus tánczenét is. De nagyon. Tényleg. Majd csinálunk hard core, techno, goa, drum and bass válogatást is, de sajnos ezekből az igazán érdemesek nincsenek TeCső-ben.

De elég a Rizsából ( bocs haver, nem rád értjük), a név magáért beszél. Figyelem, szigorúan zenei orgazmus követezik, így papírzsebkendőt előkészíteni.

Tovább, tovább Aki a pop corn-ra vár, annak mondom, itt nem találja meg. Az elv, hogy ha egy zene már szerepelt fent, akkor bármennyire is releváns, nem kerül be ismét. Nem vagyunk mi kereskedelmi tv. Szóval ha csak erre vágytok, azt meghallgathatjátok itt. A többi csemege pedig: Végezetül pedig az Europe Endless-t szerettük volna betenni, de az EMBED- kód le van tiltva, így nézzétek a linket róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr93164802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása