Két hete azon búsultam, hogy véget ért a Ments meg második évada. De mivel még mindig nincs hely a vinyón, ezért nem láttam a harmadik- negyedik évadot. Shit. Jó hír azonban, hogy a sorozatjunkie szerint lesz ötödik széria is, bár ez nem hivatalos. Reméljük, hogy az lesz.

Most azonban egy másik sorozat miatt maradok itthon esténként, ami Kemény zsaruk néven fut. Nem tudom, kinek kell bemutatni, kinek nem: ötödik évad, kemény akció jelenetek, korrupt rendőrök, los angelesi bandaháborúk, semmi politikai korrektség, viszont annál több politikai szenny, rohadt jó színész játék, egyszóval: náááááájsssssssz.

A kurva FOX miatt kevés igazán fasza videót találni, mert mindet cenzúráztatta (remélem ezt a forradalom majd megbosszulja). De nézzetek a Black Lab zenéjével promot: A film egy Farmington nevű kitalált los angelesi negyedben játszódik, ahol persze hogy a bandák is mást nevet kaptak, mint amiket a street gangsben is olvasni lehet. Bűnözés, szegénység, reménytelenség lepi be az egész környéket. Ezen a rendőrségen működik úgy ahogy a Vic Macey által vezetett különleges kommandó, amely szintén elég sok mindenben érdekel a bandatagok lecsukásán kívül. Úgyis mint kábszerkereskedelem, rablás, és a többi és a többi. Nézzétek meg az ötödik évad promóját:

Meg a hatodikét:
 

Végül pedig egy kis válogatást az ismeretlen (?) alkotó vágópadjáról: Figyelem, spoileres!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr84171511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása