Nézegettem ismét keresőkifejezéseket, mert olyanok ők, mint a szocialista reklámok: nem lehet megunni...

Bizony mondom néktek, viccesebb dolog ez, mint a Zámbó család baromfiudvara, de nem akarom előre lelőni a poént. Ugyebár, ismétlés a tudás anyja (és az unalom apja), de azok kedvéért, akik nem tudják miről van szó, elmondom, miről is van nagyba szó. Tagolás kérdése. Ha gugliba vagy bárhová beüt a júzer szavakat, és a kiadott találatokra rálép ( amint posztba, kommentbe bármibe használunk, kereső érzékeli, és kijelzi az adott oldalt, ahol az szerepel), akkor odakerül bizonyos oldalakra. Jelen esetben hozzánk. Ez ugye mindenki egyéni vérmérsékletétől függ, a krokodilpornótól kezdve ( ugye mostmár ezt is érzékeli, ezért ha lesz olyan, aki ezt keresi, idetalál) a gyros receptjéig.

Sok esetben persze ez becsapós, mert nem feltétlenül az a tartalom fog szerepelni, amit ő keres. Lásd fenti krokodilpornó. De azt hiszem, a látogatottságért csak keresek egy erről szóló videót, hogy kielégítsünk minden igényt. Ez egy kemény harc, tudhajta mindenki, aki blogot vezet vagy áramot.

De nézzük, mik a leggyakrabban előforduló keresőszavak.

Természetesen a pina, szűz pina különböő variációi dominálnak. Csilláutnak össze kell kapnia magát, hogy minél több hasonló poszt legyen, mert az ilyen vendég bíz biztos visszatér. Kiadom örsvezetői utasításként majd. A különböző szexel kapcsolatos dolgokat nem ragoznám, csak az extrákat:

- büdös pina - hát isten, van aki forrón szereti, van aki büdösen, mint Gyuri
- nagyi maszturbál - ha lesz időm, majd olvasok Freudtól egy- két idevonatkozó passzust. Addig is, bízom benne, hogy megtalálta magának, amit keres...
- apa megerőszakol lánya fiú végignézi film- hát, ezen sokkot kaptam. Ezek után az én japán iker diáklányaim normálisnak számítanak. Teljesen normálisnak.
- juh szex - igen. Van ilyen. Nekik ajánlom Tékozló Homáron a pornóbirkát. Csak 3200HUF. Volt még "szarvasbaszás videón" , de erről nekem sincs infom. Bocs Srác.
- hogyan bírjam tovább - azt hallottam, a 100as szög segít.
- lecsós pina - gombásról már hallottam, de lecsósról...
- óvodások maszturbációja - emlékeim szerint Freud erről sokat írt, de nem konkrétan abban a formában, ahogy sztereotíp módom feltételezem a júzer gondolatát.

Azt hiszem, ebben a témakörben ennyi elég, a többi a szűz pina, szex oktatófilm fürge ujjak szentháomság körül forog. Lássuk a többi érdekességet, immár tipológia nélkül, blogunk alapelvével- oszt gyün, ami gyün.

Először is, kis egoizmus.
- osztgyunamigyun.blog.hu -igen, ez a keresőkifejezés is szerepelt. Ötször. Mondjuk, ha a címmezőbe írja, akkor is jók vagyunk, és egyszerűbb, viszont gyorsabb.
- skywalker lajos hódít, ez érthető.
- zabhegyezők cia - ezt annyira értem, mint Drágacsintalan úr a szenvedélyes igazságbeszédet.
- 1 - nem, nem. Az 42.
- kocsmák érden - ez kérem szépen, egy igen fontos dolog. Be kell valljam, hibásak vagyunk, hogy még nem született egy ilyen összeállítás. Igyekszem bepótolni, és rávenni minden szerzőtársamat, hogy kocsmakritikát írjon. Mindent a közszolgálatiságért. Meg ha netán összefutunk  ott egy olyan emberrel, akinek megtetszett. Tán' meg is hív egy sörre/ pálinkára.
- zsidók érden- elhiszem, hogy egy ilyen listára is volna igény, de ezzel nem szolgálhatunk.
- petőfi foglalod a kurva anyádat - több verzióban szerepel. Ebben kérem jelentem, elsőként dob ki a google. Hát nem halálbika? Na mindegy, Aki ezt a verset keresi, itt megtalálja: Mit nem beszél az a német...
- sör nő videó fing - a fing hogy jön ide? Ezt valaki árulja el.
- mário a harmonikás - igen, 2007, Magyarország, van ilyen ember, aki őt keresi.
- osztálybuli - valakinek ennyire nincs osztályközössége, hogy bárkiébe elmenne? Mégis mit várt, erre mit ad ki? A hülyéje.
- autolopás - hát, oda kell figyeljünk a tartalomra, mert 3 éves pina és ilyen keresőkifejezésekre még a rendőrség is ránk szállhat, aztán bizonygathatjuk, hogy semmi ilyen tartalom nem volt, miután leágták a herénket ( lányok, ti sem ússzátok ezt meg, hiába nincs, ha mi bukunk, rántunk magunkkal)
- zámbó árpy - mondtam, hogy nem lövöm le. Mármint a poént. Bár ez értelmezhető úgy, hogy árpyt igen. Nem. Őt sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr24184197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dey · http://c64rulez.blog.hu 2007.10.04. 02:47:02

Te genya. Múlthét pénteken kattantam rá a google 'keresőszó választó' okosságára. Gondoltam írok valami okosat, egy csokorba szedve a legdurvább kereséseket... Erre tessék.

Hülye blog

(na most már a 'hülye blog' keresőszóra is idetalálnak majd wááháháháhhááá:)))))))))

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.10.04. 10:16:08

Hehehe, ezzel akkor várj egy keveset;)
Viszont kocsmákról te is tudsz bőven empirikus megfigyeléseket közölni, vagy tévedek? ;)

ErrorFlynn 2007.10.04. 15:46:30

a juh szexről jut eszembe, tegnap vótam moziban, aholis megtekintettem a Black Sheep nevezetű bárányhorror előzetesét, mutáns birkák ölik a countryside-on a népeket. aszittem először, kamu, de télleg nem.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2007.10.04. 17:27:13

Error,

elképesztő a kultúréhséged. Riszpekt.

ErrorFlynn 2007.10.04. 17:51:16

hát, tényleg elkezdett érdekelni, nem tehetek róla. egy ilyet nem hagyhatok ki, birkákat, ahogy torokra menek.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.10.04. 20:08:02

Azért van ennek némi repülő cirkuszos beütése, Basil, a gyilkos bárány:)
süti beállítások módosítása