Mint ahogy az Index hírül adta, Etyekwoodban elkezdődött a munka. Már forgatják a Hellboy2-t. Azonban semmi nincs biztonságban, bloggerek szivárogtatnak új infokat a filmről. Mélységesen elítéljük az ehhez hasonló dolgokat, amellyel emberek munkáját teszik tönkre az olvasottságért, népszerűségért. Fúj. Szerencsére mi nem ilyenek vagyunk

Most azonban olyan hírt kaptunk, ami alapjaiban rengeti meg a filmipart, és erőt kell vennünk magunkon, hogy mi is leközöljük. Uwe Boll, a híres német filmrendező, a számítógépes játékok feldolgozásának Pandacsöki Boborjánja, aki mindig mindent a legjobban csinál, bármi is legyen az, leszerződött egy új filmre, amit szintén Etyeken forgatnak. Az új alkotás természetesen ismét egy számítógépes játék adaptációja, még pedig az egyik legnagyobb klasszikusé: a Pac Man-é. A munkálatok gőzerővel folynak belsős ismerősünk szerint. Eddig senki nem tudott semmiről, így félő, hogy ez a poszt óriási vihart fog keverni a médiában.

Birtokunkba jutott több filmterv. Egy barátunk barátjának a szomszédja ismer valakit, akinek a kersztanyja ahhoz a fodrászhoz jár, aki már hallotta valakitől, hogy van egy manusz, aki megszerezte a vázlatokat. Mi azonban utánajártunk, és most közzétesszük. Döntse el a Kedves Olvasó, melyik a legjobb, és szavazzon. Talán mi is befolyásolhatjuk az alkotókat. Ne lepődjön meg senki. A blog az új ERŐ, amire Szkályvóker Lajos is csak rémálmaiban gondolt a messzi-messzi jövőben. Ha a comment:com-nak sikerült, nekünk is összejöhet.
A tervek lapozás után.

Az első elképzelésben dráma, reménytelenség, katarzis. Igazi sikertörténet.

 

A második videóban Clint Eastwood hatása érződik a terveken. Nem Pac Man szemszögéből játszódik, hanem a szörnyek oldaláról mutatja be. Igen, bennük is megvan az alapvető emberség szörnység, ami esendővé teszi őket. Szintén dráma, de háborús, patrióta színezettel. Én hiányolom belőle a kutyát.

A következő vázlat nagyon erőteljes. Tisztelgés a Wachowski- fivérek testvérpár előtt.

 

Létezik egy vaskalapos filmötlet is. Itt a naturalizmust fejlesztik tökélyre, már-már Mel Gibsont is túlszárnyalva. Pörgős, véres akciójelenetek. Szigorúan a játék történéseit követve.
 

Gondolom mindenki annyira lázbajött, mint én. A kommentek közt várom a szavazatokat. Addig is, ha valaki nem bír magával, és mindenképpen Pac Mannel akar játszani, itt megteheti. Ajánlott zene hozzá Ed Rush opusza.

Rekord nézettség esetén informátorunk szerint a Tetris lesz a következő lépés.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr2206285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása