Tegnap megmérettettünk és könnyűnek találtattunk. Mind. Ugyanis tegnap volt a már korábban itt is bereklámozott Bugsy Siegel Poker Club Freerollja a nyitást megünneplően.

Kezdjük az elején, csak semmi in medias res, utáltam a Homéroszi- eposzoknál is. A hely a Thökhöly út 119-ben leledzik, vagyis a megközelítéssel nincs para. Autóval, redsevennel egyaránt egyszerű odatalálni. A club maga egy pincében van, amit valami eszméletlen zsír módon alakítottak át. Korábban is írtam, hogy 30as évek Amerikája, maffia-jazz korszak. Tökéletes lett. A teremben öt asztal van, mindnél 8fő játszhat. Képekkel sajnos nem tudok szolgálni, mert én nem csináltam, a honlapon pedig a készítés fázisai vannak még. Komolyan mondom, annyira faszán eltalálták a hangulatát, hogy elég gyakran volt rajtam az az érzés, hogy a police ránktöri az ajtót, mert biztos megszegik a szesztilalmat.

Az asztalok kicsit szűkösek, de el lehet férni, a sok jó emberről szóló mondást pedig mindenki ismerni. Aki pedig nem, az sikeres ember már nem is lehet, így ne pókerezzen. A hangulat is pazar volt, csak azok a kurva bad beatek. De róluk később. Pluszban van egy VIP terem, a különösen fontos személyeknek.

Italárakról nem tudok nyilatkozni, azt talán Josh egy kommentben megteszi( és akkor ápdételem), mint a témában kompetens, mert ingyen volt.

Zene. Nos, Frank Sinatra album szólt, de ez gondolom bővülni fog. A hangulatba mindenesetre passzolt. Naná. A jó öreg Frank. Emlékszik valaki egy bizonyos Johny Fontanere? Mindjárt gondoltam.

Apropó Maffia. A versenyek elnevezése mind ezekhez kapcsolódik. Tegnap, ha jól tudom, este Godfellas Tournament volt. És igen, voltak képek is a falakon a Godfellas szereplőiről aláírva. A valódiságát nem ellenőriztem, ezt majd Josh megerősíti vagy cáfolja, valamelyiket mindenképpen.

Ami még rohadtul elnyerte a tetszésem, az a szivarsarok, kellemetes bőrfotellel és bőrkanapéval. Nyami. Igazán úrnak éreztem magam. Kár, hogy elfeledtem szivart venni.

Most pedig a versenyről, amit beharangoztam, hogy nem volt finom. A vakstruktúra jó volt, 20 percenként emelkedtek a vakok, 10K kezdő zsetont kaptunk, 50-100 volt a kezdő vak. Minden asztalról egy ember jutott a döntőbe, és mivel nem a szem színe döntött erről, oda kellett rakni magamat. Biztos voltak hibáim emeléseket tekinte, de ami igazán levitte a zsetonjaimat, azok a bed beatek voltak. Ha sorom lett, drillem, akkor mindig lejött egy szín vagy bármi, ami végül lehúzott. KK kézbe, ellennek egy AA kézbe. Persze, hogy nem jött K. Ha volt valami jó lapom, senki nem akart játszani velem. Pedig etettem, ahogy csak lehet, rivernél a minimális emelésre is dobtak ( flopból AQ-val színem, a 10kellett a royalhoz). Háromszor egymás után AQ-t kaptam kézbe. Ne is kérdezzétek, mik jöttek le. Bár abból szép nyerni, mégis lehetetlen. Egy kurva 22 vert volna.

Ami végül a kieséshez vezetett, 300-600as vakok, nagyvak után voltam, 2900 zseton előttem. Lenézek, kőr A2. Mondom, ha ezzel nem megyek all in, egyből levesznek 900al a következő körökben és jó esetben 72t kapok. Kisvak call. AJ nála, különböző szín. Mondom, még esélyem is van. Flop: A2J. Mondom, még esélyem sincs.

A többieknek jobban ment. Mondjuk Mitya és Andi is fakken bed beattel estek ki. Ha jól tudom, mind nagyobb fullal mentek szembe. Ákosnak volt egy szép négyes pókere, de ő végül Pisti színével találkozott végzetesen össze. Hát igen, a szín erősebb, mint a sor. Pisti majdnem továbbjutott, talán végig ő volt a chip leader, de belefutott két csúnyaságba és bóbi.

De mindannyiunk tapasztalatát valahogy így lehet összefoglalni: gecijóvoltgecijóvolt.

Szóval Josh, gratulálunk és sok sikert a Clubhoz.

(Ha valaki kedvet kapott volna a hely teszteléséhez, az a honlapon informálódhat. Ha esetleg kipróbáltad, pls kommentek közt jelezd:) )

Végül pedig egy írás a klubról a hu.pokernews.com- on

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr41210752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paxmaffioza 2007.10.28. 15:46:50

Köszönjük Peat!Örülünk hogy a bad beat-ek ellenére jól éreztétek magatokat!!!!!!!
Üdv.
Bugsy Team

paxmaffioza 2007.10.28. 15:49:50

Ami lemaradt!
Igen,a freerollon ingyenes volt minden ital.Mostmár ha jön valaki tournamentre,akkor a befizetőn kívűl ad még plusz 2 ezret,az a támogatói díj,amiben benne van 5 alkoholmentes ital valamint 1 kávé vagy capuccinó.Az alkoholok árai pedig a néhai spaten szintjén fognak mozogni:)

paxmaffioza 2007.10.28. 17:50:22

Ja....A Nagymenők fotó és a Sopranos fotó eredtei,kintről jóhelyről rendeltük,megvan hozzá a certifikáció mint mindenhez,pl a Bugsy testőrének,Mickey Cohennek a nyakkendőjének egy darabja,amit a tulaj,mellesleg Mickey barátjának a fia,felvágott 100 darabra.Abból a 12. a miénk,szintén bevizsgáltatva!
süti beállítások módosítása