Van a magyar internetnek egy különös szegmense, a Partyretard.com. Különböző partykról válogatott képeket helyeznek el rajta, ahol jól ki lehet röhögni az arra érdemest. Ha tipilogizáljuk az egyéneket, akkor valahogy ezeket a kategóriákat állíthatjuk fel:

- alapjában nincs gond vele, de elkapták egy rossz pillanatban. Ez ugye mindenkivel megeshet egy- két üveg üvegpohár viszki után. Jövőbe pillantó tekintet, amikor is látjuk magunkat a másnap ahogyan magzatpózban nyüszítünk és ismét fogatkozunk, hogy többet az életben nem iszunk.

- alapjában gond van vele. Ugye, hogy ronda  valaki, arról ő bíz nem tehet. A gének, természet miegymás (magunk is így vigasztalódunk rosszabb pillanatainkban). Igen ám, de ehhez jön a stílus. Rendben van, hogy kinek a pap, kinek a paplan, de álljon meg a gyászmenet. Ahogy képesek az emberek megjelenni, és hülyét csinálni magukból, arról már ők tehetnek. Ők maguk provokálják ki a faszkorbácsot. Rózsaszínre festett haj, kezdő buzi a gőzfürdőben öltözék miegymás. Mindenki tudna példákat sorolni. Remélem, egyszer a tudósok megtalálják azt a gént, ami ezt szabályozza.

Tegnap ennek az oldalnak nézegetése közben találtam egy videót, amit nem lehet besorolni. Mert vannak olyanok is, akik bizony geci keményen néznek ki ( természetesen mint jómagunk annak idején, amikor partyzunk- bár az első kategóriába gyakran belekerültünk) . Ilyen arcok hiányoztak minding is a Budapest Parádéról. Bár, ahol Lagzi "kibaszott" Lajcsi kamionja is felvonul, oda talán nem is hiányoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr51213126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ErrorFlynn 2007.10.30. 16:55:34

most télleg meghökkentem, nagyon komolyan. nem is tudom, mit szóljak. "istenvagyok" viking elcseszett sortnadrágban, és táncol?

Ákoos 2007.10.31. 01:24:20

a gusztavszonok megint odabasztak cseppet

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.10.31. 16:14:52

Szerintem a sortnadrág lényegtelen:) Ettől függetlenül is nagyon keményen néz ki az ember, és a tánca is baszott komoly. Bár én elfoglult vagyok a modern elektronikus tánczenével kapcsolatban:)

Csavargo77 2008.05.22. 09:19:57

Ó, hogy Thor kalapácsa csak igen ritká sújtott le, most látom.
Mikor elkezdett "táncolni" kicsit megijedtem, hogy ez egy epkós roham és mindjárt a szájába tömnek egy NDK-s strandpapucsot.De nem..még meg is jutalmazták egy "gyere a kamion elejébe egy ingyen lapát speed-ért!".Őket nézve megint meg kell állapítanom...nem olyan drága a lőszer!Szívesen belőnék neki egy .50 BMG- pírszinget az homloklebenyébe...
süti beállítások módosítása