Az egész úgy kezdődött, hogy kirúgtak a Bábszínházból. Aztán megalapította a Yodafon nevű telefontársaságot (lásd az első képet balra), és a luxusprofitból, amit termelt, úgy döntött, beindítja karrierjét. Eléggé frusztrált volt a korábbi bábszínházos élményeiből, ezért óvatos óvatos volt. Szülei (lásd a második képet balra) talán jobban meglepődtek ezen, mint Lyukas György, de annyira szerették a kis bogarukat, hogy nem próbálták lebeszélni róla. Tudták nagyon jól, hogy a külseje miatt rengeteget csúfolták kiskorában, de ezen ő túllépett, és minden akadályt képes volt legyőzni szorgalomból és fáradtságos munkából. Feldolgozásokkal kezdte, és jól ráérzett, egyből befutott. Hitelességét növelte, hogy annyira ronda, hogy tényleg mindenki elhitte róla, hogy szűz:

Megalapította saját lemezkiadóját, és igazi gengszter, fekete előadókat futtatott be:

Természetesen fűtötte itt is a bizonyítási kényszer, táncórákat vett, és a legnagyobbá fejlesztette magát:


Aztán ahogy ez lenni szokott, elérte őt is a végzet. A sok pénz, a hírnév elbizakodottá tette. Úgy érezte, nem győzheti le semmi, és rászkott a narkóra:

Az összeomlás elkerülhetetlenné vált. Egyre többet vásárolt Károlytól, és emellé rendszeresen ivott, akár Demjén Rózsi. Már a barátai is elpártoltak mellőle. Egyedül van, akárcsak Gyurcsány Ferenc a baloldalon. Ez a költöi kép azt hiszem mindent elárul. Tanulság? Nincs. Jó éjszakát, gyerekek!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr7245635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása