Thaddeus Griffin 2007.11.29. 14:21

Birka les

Csütörtökön a becsületes emberek már enyhe másnaposság jeleit mutatják magukon. Szerda vízválasztó ebből a szempontból. Túlvagyunk a mindenki által (joggal) oly gyűlölt hétfőn, a lassú kedden, már nem kell olyan sokat aludni a hétvégéig. Természetesen ha valaki amfetaminon él, akkor egyáltalán nem kell aludni. S mint ilyen, megfelelő alkalom, hogy a jutalomsöreink mellé legurítsuk a hét első töményeit is. /me rémülten elhessegeti a hétfői este-éjszaka rémképeit. No de most nem rólam van szó, úgyhogy gyorsan lépjünk is túl ezen.

Egy kisebb játékra invitálnék mindenkit. Nem, kivételesen nem alkoholfogyasztásról lesz szó. Aki ezen mondat elolvasása közben belsőleg kuncogna, nem, csábítószerekkel sem kapcsolatos. Na jó, egy minimálisan kapcsolódnak, de nem úgy.

A feladat a következő: van egy birkanyáj. Nem megszámolni kell őket (maximum fakultatív program keretében, de azért nem jár pont), hanem a májköl szkófild- attitűddel megáldott, szökni próbáló elemeket kell nyugtató lövedékkel ellátni, bele a bundájukba nekik. Összesen öt bárány próbál meglépni a minden bizonnyal húsvéti vacsora alól. Minél gyorsabban elkalpjuk a kis szökni próbáló geciket, annál jobb eredményünk lesz. Preventív jelleggel nem érdemes beledobálni a  nyilakat a  nyájba, mert akkor bíz elfogynak, és olyan eredményt értünk el, mint a magyar gazdaság.

Hogy ne hazudtoljuk meg magunkat, ezért egy külön versenyt hirdetünk. Azért mégsem járja', hogy nem alkoholról (esetleg csábítószerről) szóljon a játék, ezért a különböző állapotban levő versenyzők kérjük írják meg, milyen is volt a reakció idejük. Például ha valaki besörözött, milyen eredményt ért el, ha valaki például spurizott, akkor az öt nyilacskával 14 bárányt nyugtatott-e le, vagy ha lsd-zett, akkor mit látott. A különböző kategóriákban a legjobb eredményt elért játékosokat egy egy éves, oszt gyün ami gyün blog előfizetéssel jutalmazzuk. Nem maradt más hátra, mint RÁ-RÁ HAJRÁ!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr12246639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2007.12.01. 18:31:41

Jelentem, 0,2428-as legjobb saját eredménnyel (tíz próbálkozásból) bobbing bobcat vagyok.
süti beállítások módosítása