Egyszer volt, hol nem volt, élt egy aligátor. Ez az aligátor elment sétálni az erdőbe:

12 komment

Címkék: humor videó

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr43255098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prophet 2007.12.07. 12:51:28

Ez nagyon jó. Már régebben láttam. Ez kell, nem a Hello Kitty (Die Kitty). Folytatódhatna a sorozat, talán kibelezett plüssfigurákat kell nekik küldeni, hogy értsenek a szóból. Mellesleg, aki ez után ír, az buzi :-P (elsőzést sokan nem szeretik)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.12.07. 12:58:54

No ez azért messzemenően nemzetellenes kijelentés:D Elveszed itt mások kedvét az írástól:D Erről jut eszembe, csinos leszbikus lányokat mindig szívesen látunk a blogon, telefonszámot üzenetben kéretik elküldeni;) (ha már egynemű szexről volt szó)

Prophet 2007.12.07. 13:04:24

Na jó, feloldozlak a kötelezettség alól, nem vagyok tagja semelyik madaras pártnak, és nem terjesztek ordas eszméket! A telefonszámokat viszont én is ellenjegyezném.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.12.07. 13:07:04

Helyes, helyes. Azt azért remélem tudod, hogyha az illető Hölgyek csakis egy személlyel osztanák meg elveiket a szexuális interakciókkal kapcsolatban, akkor az én lehetek. Ha többel is, természetesen a köz javáért mindent. Sosem voltam egy önző ember, ezt mindenki láthassa', akinek két szeme van...

Prophet 2007.12.07. 13:33:50

Ezek szerint te a Klebelsberg Kunó által kitaposott ösvényen kívánsz haladni. Fontos a népoktatás, nem? Ezt pedig csak a megfelelő színvonallal lehet biztosítani, amit a mai elvárásokhoz, és társadalomhoz kell igazítani. Tehát többet kell fordítani a látványra, hisz alapvetően a mai gyerekek már vizuális típusok. Az elgondolás nem rossz, a rajzfilm pl elég meghatározó erő a nevelésüket illetően, és kamaszodván, ha sóhajt a rét, már a komolyabb filmek, akarom mondani oktatási segédanyagok is előkerülhetnek. Ezt célozzák a reformtervek is, mi másra is lenne jó az elektronikus tábla, ha nem arra, hogy odaálljon a tanárbácsi/néni, és a fényceruzájával megmutogassa, ki/mi látható a képen éppen. A biológia oktatás színvonala fellendülne, és akkor majd irigykedve néznének rán a roppant okos és felkészült finn meg ázsiai diákok (pisa felmérés)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.12.07. 13:40:25

Én valójában a Taigetosz-intézményében a 20. század elején oly népszerű szociáldarwinizmusban hiszek, de ezt ne mondd el senkinek. A magyar oktatási rendszer szvsz lassan közelíti az egészségügy színvonalát (amiről korábban írtam tERápia címmel), amit szerintem csakis egy mindent elpusztító nukleáris csapás után lehetne sikeresen a semmiből újraépíteni.

Elektromos tábla meg hasonló nyalánkságok nem lennének rossz ötletek, ha már a Jetson családon nőttem fel, és elhittem, hogy 2000ben már repülő autókon fogunk utazni. Biológia oktatás valóban vicces lenne, mondjuk megnézik a National Pornografic Chanel egyik ismeretterjesztő filmjét. Vagy Koviét. Amelyikre igény vóna'

Prophet 2007.12.07. 14:47:34

Érdekes, hogy nemsokára a Természetellenes kiválasztódás címmel fogok esszét írni, ebben a témakörben. A világ valóban megérne egy misét, kettőt is. Ellenben az idiotizmus nem a társadalom fokmérője, inkább az uralkodó rendszer, vagy urambocsá kormány teljesítménye. Lehet mondani, hogy szarul vezetik az országot, ugyanakkor a saját szemszögükből minden rendben megy, előre a sárga köves úton, jobbról vizitdíj-autómata, balról egészségügyi biztosítók integetnek. És ez lehet hogy a gyűlölet motiválta tett, mégis, kihasználják a tanultakat, és szépen, precízen, kicentizve vágják alattunk a fát.

A Keleti Blokkban, vagy legalábbis hazánkban a demokrácia a hülyéknek kedvez. És több hülye van, annál több szavazó. Nem becsmérlem őket, olyan dolog ez, amiről nem tehetnek, ha nem tanítják meg őket rá, miért is vennék észre mi történik.

Kérdezd meg egy 13 éves részeg iskolástól, miképp látja a jövőjét.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.12.07. 15:12:38

Nem tudom, én nem gondolom, hogy ez valami előre megfontol aljas szándék lenne, pusztán egy kényszerpálya, amit az alkotmányból eredő magyar politikai rendszer hív életre. Egyszerűen a pártok belekényszerülnek ezekbe a cselekedetekbe, hogy a hatalmat megszerezzék/birtokolják (elvégre erről szól a politika). Aztán ezeket éljük meg, amiket... A modern társadalmak márpedig ilyenek. Tele vannak érdekellentétekkel. Erre kiváló példa az eü. Más a betegek, orvosok, állampolgárok stb érdeke. És még nem találták meg azt a rendszert, amiben konszenzus lenne. A mostani kormány így gondolja adekvátnak. Aztán nem tudni, hogy igaza van-e vagy téved.

Abban egyetértünk, hogy az oktatás minősége befolyásolja a polgárok véleményalkotását, de abban már nem, hogy ez Ká-Európa specifikuma lenne. Ez bíz így van mindenhol a világban.

A 13 éves részeg iskolás vidáman látja a jövőjét, mert részeg:) Én majd' 23 évesen nem látom a jövőmet.

Azért hova el nem jutottunk az aligátor és leszbikus szex kapcsolatától... :D

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.12.07. 20:11:38

No, hát ezekkel a linkekkel kapcsolatban értelmezési gondjaim akadtak. Egyrészt, miért nem indul el, másrészt, ez mi ez?

Dey · http://c64rulez.blog.hu 2007.12.07. 20:59:23

Fákkfákkfáááááááákkkk. Qrvaéletbe. Tegnapelőtt akartam ezt ide (!!) felrakni, de nem volt időm. QrvaQrvaéletbe...

"Pokolra jutsz! Pokolra jutsz és megdöglesz!"

Ui.: Qrvaéletbe...

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.12.08. 12:49:23

Hmm, akkor hogy stílusos legyek: nyenyenyenyenye-nyeeeee
süti beállítások módosítása