Most, hogy a nemzetrontó szocionista, judeorasszista kormány ( további jelzőkért keresd a kuruc.infot), megszavaztatta az egészségügy reformját/ totális szétrombolását hogy irtsa a magyart, fel kell élednie a nemzeti ellenállásnak, ami már egyre több formában jelentkezik. Elég csak a csintalankodó , Hiller haver házára rálövő, Kóka-colából kevert koktélt szívesen fogyasztó Magyarok Nyilaira gondolni. Hiába, áldott nevű Péli Árpád megmondta, a történelem ismétli önmagát ( jelen esetben, a magyarok nyilaitól ments meg minket Uram).

Mivel nemzeti ünnep jó pár hónapig nem lesz, ezért karácsonyra kell időzíteni. Arról ne is beszéljünk, hogy a karácsony miről szól. Persze, hogy a zsidókról. Az ő bűnüktől kellett megszabadítania Jézusnak a Földet, és végül ők feszítették keresztre. Szóval csak óvatosan a bejglivel, mert szükség van a fürgeségre.

Mondjátok meg nekem, miért kellene ezen harcos ifjaknak mindig Lonsdale, Warrior felsőkben összecsapni a rendőrökkel? Azoknak, akik többre vágynak, minthogy egy zászlóval takarják arcukat a könnygáz avagy a képrögzítő eszközök elől, fellélegezhetnek. Oda az átlagossáknak, az alábbi oldalon kiválaszthatja mindenki az egyéniségének megfelelő felsőruházatot. Mutasd meg, hogy ezerszer jobb ízlésed van, mint az átlag skinhead/focidrukker/jobbikos (megfelelő ellenérdekelt aláhúzandó egyénileg) ellenállónak. Vásárolj Te is a kollekcióból a fa alá! Talán van fenyőfa mintázatú is


A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr58270863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása