Bizonyára sokan tudjátok, mi is maga a pillangóhatás elmélet. Ugye e szerint, Japánban egy pillangó szárnycsapásától Braziliában hurrikán keletkezik, mert olyan folyamatokat vált ki, hogy. Nem nehéz ezt az elméletet bizonyítani, fingd el magad a piros hetesen, és figyelj oda, milyen hatása lesz. Talán Bush ettől aids-es lesz.

Jogosan merül fel az Olvasóban, hogy egy a "dohányzás öl" elnevezésű poszthoz hogy kapcsolódik a pillangóhatás(mert valahogy csak eljuthatunk ide). Mármint, nem tudományosan, hanem egyébként. A válasz nagyon egyszerű, az alábbi videón ezt prezentálják, csak éppen a dohányzás által okozott halállal. Ne cigizzetek, mer' az öl. A Sírhant művek első része óta a legfigyelemreméltóbb dohányzás-ellenes reklám.

6 komment

Címkék: humor videó

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr42278059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2007.12.29. 19:39:05

Jó kis film. És külön értékelem, hogy - ha jól láttam a stáblistát - oroszok követték el.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.01.02. 12:52:36

kva jó :D bár nem tom h konkrét marketinges értelemben mennyire jön be, ettől ski nem szokik le, de kva poén :D

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.01.02. 14:07:30

Hmm, kétlem, hogy a célja valóban az lenne, hogy aki megnézi, egyből eldobja a kezében levő szálat, majd epénharap mindenkit, aki előtte rágyújt:)

ervin 2008.01.03. 18:31:41

Valóban oroszok követték el. Van egy Anti-PR névre hallgató sorozatuk is (nem árt hozzá némi orosztudás), ami az első pár résznél még öncélú poénkodásnak tűnik, de onnantól egyre komolyabb/szürreálisabb részek jönnek, nem nélkülözve a (hol jobban, hol kevésbé jól eltalált) fekete humort (főleg).

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.01.03. 19:06:52

Ervin,

szívesen veszünk linkeket erről:)
süti beállítások módosítása