Az alábbi videót nézve az ember azt hiheti, az rtl klub már a 80-as években is működött. Jókat nevetünk a Budapest TV hakni "sztárjain", de ha megnézzük ezt a felvételt a nem is olyan távoli múltból, mindjárt más színben tűnik fel. (Apropó BP TV, az miből él meg? Ki tartja fent? Kinek az érdeke? Mikor hal már ki, mint a Sas Kabaré? Vonatkozik ez a Sas Kabaréra is!)

A Coco Jambo még sosem volt ennyire fájdalmas, mint most, pedig eredetiben is büntet. Sajnos a díva nem húzta ki a díszletből a szögeket a produkció végén, hogy megakadályozza a műsor folytatását a stáb, résztvevők, statiszták maga alá temetésével. Ilyenek miatt mondtam én mindig is, hogy a forradalom először az rtl-t foglalja el és állít mindenkit a falhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr52282722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vicces 2008.01.03. 13:28:57

Nem lehet sikeres ember, aki RTL-t néz.

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2008.01.03. 13:38:43

A legdurvább talán a magyar "reppen" kívül a tánc :DD

Prophet 2008.01.03. 13:53:51

Legjobb S.A.S. Józsin telipofával röhögni, szanaszét köpdösni a hideg virslit, és vedelni a meleg sört. Mindezt május elsején tenni, már mindennek a veleje. A velünk élő idiotizmus/szocializmus. Az ilyet nem nyeri el a mocsok, mert ugye a szar lebeg a felszínen! Ugyan ez mondható el a BP TV-ről. Azt tán a Rezső tartja fel, Anettka, meg a többi GYP-s kedvéért. Mondjuk sajnálom, hogy már nem fogható felénk, mert amilyen agypusztító műsorok vannak ott, kár kihagyni őket. Pl K.O. Laci youtube.com/watch?v=ZxzsryP43II

yanchi 2008.01.03. 14:03:29

Ez király! Ha ezt viccnek szánták... ha nem, akkor siralmas...

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.01.03. 14:07:59

Ugyan, az rtl klub sosem viccel. Elég megnézni a mónika sót vagy a hetihetest ;)

dixipix · http://blogmagazin.hu/ 2008.01.03. 14:47:38

Állítólag az rtl-hez készül a nagy Sváby, ezzel aztán kiteljesedik a színvonal.

Bakter 2008.01.03. 15:19:26

Na ezt feltételenül remixelnem kell neobarock-trashmetalban, dreamdances alapokon. Aztán eladom Fásynak, hátha rátátog a Bunyós Pityu rapügyileg. Eddig nem volt életcélom 2008-ra, most már van. Éljen a művészet!

SunChild 2008.01.03. 15:37:00

A BP TV-t Desire Duponet (asszem így írják) a híres Miss Dömper, az amerikás magyar illetve a leghíresebb transzvesztita tartja el...Mármint az övé a csatorna. Csakúgy mint a Café Alibi és az azt környékező háztömb...

Azt hiszem azért, hogy éjszakánként nyomathassa rajta a saját készítésű filmjeit, amiben a travi haverjaival parádézik. Nézzétek meg egyszer, az a legnagyobb büntetés, az összes haknizó fellépőt odaba**a...

LA 2008.01.03. 16:09:43


be kellene vezetni a TV csatornáknál is a csillag-os jelölést, mint a szállodákban, osztályozni a csatornák színvonalát így talán van esély elkerülni az olyan balesetet, hogy az emberfia, csak úgy éhgyomorra belefusson egy ilyen műsorba...és utánna megutálva létezését és embertársait valami rosszat csináljon..."amit megeszel azzá válsz...amit megnézel azzá válsz.."

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.01.03. 16:35:18

A csillagos jelölést egyes nezeti radikálisok már egy ideje bevezették :D

Hofi mondta szvsz annó jól, hogy csatorna helyett kanálisnak kellene hívni az adókat, mert csatornában nem folyik annyi szar.

Miss Dömper mindent megmagyaráz a BPTV létélvel kapcsolatban. Egyszer volt szerencsém belenézni. Először nem tudtam, hogy azmiaz, utána nem tudtam, hogyan felejtsem el. Eltemettem mélyen magamban, erre felszínre hozod?:P

Café Alibi asszem nem egyenlő a Club Alibivel. Előbbi az Egyetem téren van, a második asszem Üllői út környékén. Előbbiben jó párszor voltam kávézni, és amikor hallottam Radio Cafén a reklámot, eléggé megijedtem:)

VaracskosGörcs 2008.01.03. 17:45:24

Hát öö, nekem érdekes estém volt olyan szempontból, hogy szerintem rekordsebességgel elhagytam a fonalat, elkezdtünk iszogatni 5 körül, elvileg hivatalsoak voltunk egy házibuliba, de mind a négyen annyira elvágtuk magunkat, hogy nem voltunk képesek tartósabb helyváltoztatásra, így eltöltöttük az estét, meg az is hozzásegítette a maradást, hogy a külső kaput olyan mértékben hánytam szét, hogy nem lehetett kikerülni a tócsát, tehát jól eltelt:) köbö éjfél felé eszméltem fel, és igazán szép állapotok fogadtak, egyik cimborám nekiburult a hűtőnek így az odébbcsapódott, a másik halál nyugodtan és faszkészen zongorázott, a harmaidk pedig hintázgatott, így valami egészen morbidak lehettünk külső szemszögből azt hiszem. Annyi gondolata nem volt négyőnknek h éjfélkor illene inni, ehelyett próbáltunk telefonálgatni, és csak nem értettük meg h miért dob vissza a hálózat 20ból 20szor... Röviden az este esszenciája ennyi :-))
Azt meg honnan a viharból szerezted azt a belinkelt szeszt??Olyat se láttam még kereskedelmi kínálatban

Prophet 2008.01.03. 18:51:13

Ezek tudatosan tették, amit tettek! Most végignézve esett le, hogy ez népirtás. Fogyik a magyar, mellette meg ilyen zenét játszanak. Egyrészt a gyerek megáll a fejlődésben, másrész a párok meddők lesznek. Valami Szades parti lehetett tehát, csak fura, hogy ellenkező neműek egymással táncoltak. Mert az addig oké, hogy az a hosszúhajú arc a kislánnyal (bár ő is beteges: lánnyal?) ropja, mellette meg két csaj egyedül, vagy egymással. Jó buli lehetett, tényleg. Az interiőr valami nagyszerű. Tudnám ki rendezi be ilyenre ezeket a stúdiókat. De a zenéhez mentek. Put mi dáón.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.01.03. 19:17:52

VG- az meredek:D Én valamelyest lightosabb voltam:)
Sir Edwardsot egy kamionozó barátom hozta spanyol honból, a maga két literes kiszerelésével. Egyszerűen csodálatos:)

Prophet- ez szerintem valamikor a késői 90es években mehetett, akkor még kevésbé érvényesültek a fentiek, de ötletnek mindenképpen jó:)
süti beállítások módosítása