Annyire felülreprezentáltak a Star Wars-os posztok blogunkon, hogy a kormányzati kommunikáció a Jó Isten sem mossa le rólunka az SW-geekséget. Pedig esküszöm, hogy csak Müller az.

Mit csináljon egy költő, író, forgatókönyvíró, blogger, ha nincs ihlet, de a határidő szorít, és csak ezért lsd-zni sem akar? Aki az essen szerelembe verziót mondja, üljön le, a többiek pedig álljanak tovább. Aki mégiscsak az lsd-re szavazott, az nézze meg ezt a klippet sokszor.
Ugye könnyű belátni, hogy a szerelem kreatívvá teszi az ember fijját, elég csak ShakesBEER-re gondolni és az Oscar- díjas Rómeó és Júliára. Valami hasonló a helyzet ami mi Dzsordzsinkkal is. Írta volna ő főművét, és hiába volt előtte minden, amiből megszállta volna a Múzsa( nem úgy, mint a Resszkessetek betörők íróját), míg nem látta meg a Nőt. Eszméletlen SW paródia, sajnos angolul, de az oly annyira angolul nem beszélők, mint én vagyok, ők is megértik és élvezhetik:

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr78388929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása