Ákoos 2008.04.03. 11:48

Mi lett volna ha...

Ez tipikusan egy tudománytól távolálló, csupán merő feltételezéseken alapuló képsorozat, melynek föszereplöi kasszasikkere vinnének egy filmet az biztos ,bár nem ilyen állapotban.
A híres hírhedt sztárok altrnativái ha a sors úgy hozta volna, hogy oklahomába költöznek és felhagynak már az elején a karierrel... Az eredmények nem reprezentatívak. Csak erős idegzetüeknek, mert a képek valóságtartalma esetleg sokkolhatja a kedves látogatókat!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr86409180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.04.03. 12:27:12

:D:D:D:D:D Travolta azért nézett már így ki, szóval nem meglepő ez;)

Mentula 2008.04.06. 17:19:42

Ez a pixelesztergályos kollega olyan jól dolgozott, hogy a feléről azt sem tudom kicsoda. Help pls

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.04.06. 17:47:27

Hát nekem is beugrott Travolta, Jennifer Aniston (a hatodik), az utolsó biztosan Tom Cruise.

A punci a lóval szintén ismerős; abban a sorozatban játszott, ahol négy barátnő folyton a dugásról ábrándozik és beszél, de nem tudom a nevét és annyira nem is izgat, hogy most utánanézzek.

Ákoos 2008.04.06. 22:29:54

A szereplök "megszolalási" sorrendben: britni spirs, bekemék, cámeron diáz, gvenn sztefání, hilárí dáff(mint a sör), dzsenifer eniszton, j lo meg a másik porto ricói, dzsoni depp, dzson travolta, olzen ikrek a keresztnevük mindegy ugyis egyformák:D, paméla ánderszon, párisz hilton, szárá dzsesszika párker, seron sztón, nem érdekes/nem tudom, tom krúz. kicsit tájszolók ugyhogy bocsi váljék egyészségtekre:D
süti beállítások módosítása