Thaddeus Griffin 2008.06.01. 16:18

Drogvilág

Az Indexen volt egy videó, amiben Gonda László csábítószeres élményeiről beszél. Én mondjuk nehezen hiszem, hogy a '70es évek óta nem lsd-zett, mert amiket összehordanak a Kossuth-téren... És mennyivel rosszabb turul madarakról flashelni, mint nyolc csöcsű nőkről? Na ugye, mindenki amit szeret.

Erről az egészről viszont eszembe jutott egy tegnap látott videó. Mi az Oszt gyün ami gyün mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a drog prevencióra. Többen azért akartunk rock sztárok lenni, hogy soha az életbe ne kelljen drogokra költenünk, kapjuk meg  ingyen.

Beszéltünk már az I Am Drugs kampányról, és most újabb fázishoz értünk a "Drog rossz, értem?" témakörben: Geronimohoz, a drogvilág mindent tudó nagykutyájához, aki  a drogok világába kalauzol el bennünket meglehetősen szürreálisan. Az anyagért (muhaha) a drogvilag.hu a felelős. Szerintük ez az ironikus hangvételű videó majd elterel sok mindenkit.  Javukra legyen mondva, hogy a honlap a bevezetőt leszámítva egész normális. Szóval gyerekek, nem maradt más, ne drogozzatok, mer az rossz, adjátok nekünk

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr47497862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csavargo77 2008.06.07. 13:25:16

Hát elég beteg produkció volt.Aki ezt kitalálta, hogy így nézzen ki, tuti hogy elnyalt előtte egy A4-es bélyeget:)!
Nem érdekes, hogy a szeresmacskafiú hangja Sthollbuci?:).Az is megivott pár boroskólát mielőtt kocsival odament volna a szinkronstúdióhoz:))).

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.06.09. 01:41:46

Drogvilág nagykutyája meg Reviczky, ha emlékem nem csal azóta :D Szerintem tudnának megsélni mindketten:D

csavargo77 2008.06.09. 10:45:25

Igen a Reviczky, de őt szeretjük!:)Neki jól áll ha iszik.Sthollbuci meg nem tud megállni ha iszik...nagykülönbség:)).

az én kedvenc beteg videóm itt alant, ha tetszik tedd ki(máhogy a videót)....tágas égen andalog...:)):


youtube.com/watch?v=ZStEbO6VJYI
süti beállítások módosítása