Ugyan melyik nő nem álmodozik átnedvesedett bugyival a szőke munkásról fehér markolóval (és arany ászokkal)? A következő videó útmutatót ad ahhoz, hogy hogyan tegyük kifejezetten különlegessé és izgalmassá a vetkőztetés máskor méltánytalanul elhamarkodott műveletét, ha éppen egy markológép akad a kezünkbe. A videó Doctor érdeme, én csak babonából posztolom (bizonyára régi és fake is), mert mint Peat kollega rávilágított, ha vizsgával egy időben élesedik egy poszt, akkor mindig átmegyünk valahogy (bár már elmondhatnám, hogy kette schlett). HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK!


Amúgy minden tiszteletem a gépet kezelő emberé. Ilyen, amikor valaki olyan művészi fokon űzi a munkáját, hogy szétfeszegeti a határait, és egy egészen új dimenzióba helyezi.

Gyertek vissza holnap is, holnapi oktató-videónk tárgya „Hogyan találjuk meg a G-pontot egy IFA W50 segítségével”!

 

UPDATE: Eredetileg tegnapra lett volna élesítve, de valamiért nem jött össze. Nem baj, azért átmentünk

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr14536267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csavargo77 2008.06.27. 08:22:00

Ügyes!Azért megnézném a kedves feleségét akin gyakorolt,hogy hányszor feküdt gipszágyban:).Az, hogy nekem gázolaj van az ereimben egy dolog, de ennek az ipsének hidraulika olaj az tuti!

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.06.28. 16:13:53

Hát nézd, van akinek a viasz, a gyno jön be, van akinek ez:D
süti beállítások módosítása