Nem tudom, a kedves Olvasók mennyire tartanak sznobnak, de a mostani bejegyzés után  ez a szám növekedni tart. Eljutott hozzám Madam X-otic, khm, rendhagyó performansza, ami mellett még a nagy tanulásban is képtelenség szó nélül elmenni. Előre szólok, nem az Alma együtteshez hasonlítható formációról van szó. Ők a maguk stílusában igen is rendeben vannak, az általam is "megénekelt" klipp pedig pusztán mókás felnőtt szemmel.

Madam X-otic azonban... Nos, kiváló eséllyel pályázna a "Best of Kínvallató zenék a CIA-től" dc-n és kazettán megjelent válogatáslemezére. Igaz, szüksége is van mindennemű promóra, mert a hivatalos oldal adatai szerint 3 év alatt 5+7, azaz 12 CD-t adtak el. Keresgéltem torrent  toplistákat, de egyiknél sem volt benne a top négymillió letöltés között. Érdemes nézelődni egyébként a fenti oldalon. Értesülhetünk belőle, hogy készül az első zenés film, amelyet a rajongók nyárra már feltehetik a polcra. Gondolom ez kimerül a tagokban és családtagjaikban. De egy házban fölösleges egynél több. A barátokat direkt nem számolom, mert egy sem lehet annyira erős, hogy EZT akár empátiából is meghallgassák.

Hogy miért mondom mindezt? Az alábbi klippekből kiderül. De hogy tovább növeljem a feszültséget, először a  Riói szerelem dalszövegét osztom meg:


Őrült város őrült tánc Riói karnevál HEJ!
Hömpölyög az utcán mindenki szambát jár HEJ
REFR:
Riói szerelem végre megtalált
Riói szerelem összehoz a tánc.
2.
Varázslat és hangulat keveredik benned
A tánc ritmusa megrészegít téged.
1.
REFR:


 

A tovább mögött pedig a melódiák, amiknél csak egy AIDS-es majom által történő szexuális fertőzés exotikusabb:

Ezek után mondja valaki, hogy a drogokból semmi baj nem származhat:

 

A Járd a Salsát című darabot Diának ajánlom, aki Salsa rajogó, és remélem, hogy ettől még az is marad: Sajnos, a "Leszbikus lányok az Amazonanson" című slágergyanús nótát sehol sem találtam...

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr94543446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2008.06.28. 16:26:52

namármost én megpróbáltam leszokni a káromkodásról, de bazdmeg, ez durva

csavargo77 2008.07.01. 11:24:25

Say Yeah!Remélem egyszer Zámbó Árpi felfedezi és énekelnek egy duettet!Kb annyi hangja van mint amilyen mozgáskultúrája:).
Ford Fairlane-t tudnám idézni: A macska mjuzikálisabban vernyákol dugás közben.De kiafaszom az a Kyle Troy?:)
süti beállítások módosítása