Az ember nem is hinné, milyen meglepetések érik, ha a kezébe kerül egy tv újság. Gondoltam, amíg az evolúció örök törvényének engedelmeskedek(az új kinyomja a régit), vagyis evés után megpihenek a lakás egyik helyiségében, addig is valami igénytelen olvasmánnyal szórakoztatom magam. Ez nem más volt, mint a TV Kéthetes a franc se tudja melyik kiadótól.

Először még gyanútlan voltam. Július 10én, csütörtökön, Éjszakai rohanás címmel lesz egy film Robert De Niroval. Lám, hogy írnak róla:

"Sikkasztó könyvelő előkerítésére kap megbízást Jack Walsh, a fejvadász. Keresi az őt a meglopott maffiavezér, a rendőrség, az FBI és egy másik fejvadász is. Jack fogja el, de a repülőútból többnapos hajsza lesz. Hétfőn New Yorkból menekülnek. Kedden kiderül, hogy a chicagói FBI-ügynökök nem igaziak. Szerdán szüksét kísérelnek meg. Csütörtökön majdnem megölik egymást véletlenül, aztán szándékosan."

Könyörgöm, kinek készül ez az ajánló? Szívbetegeknek, nehogy izguljanak és szívrohamot kapjanak? Van egy kedves barátom, Tyutyu. Neki a szokása, hogyha nézünk egy filmet, és már látta, két percel előre jár, és mindig mondja, hogy mi fog történni. A meglepetés kb vele ugyanilyen. Végülis igaza van, minek izguljunk, hogy ki a gyilkos, megmondja az elején. Nem jó a vérkeringésnek, hogy izgulun...

No, de ez még nem lenne akkora dolog, hogy egy poszt miatt megszakítsam a tanulást. Ezután jött, amitől majdnem az újsággal töröltem ki a seggem.

Július 7., hétfő, Szökés. Ajánló kép: Whistler és Lincoln a TENGERPARTON VANNAK, Lincoln egy mobilt nyújt Whisterlernek. Én, aki már láttam az összes részt, tudom, hogy ez kurvára a végén van, amikor kiszöktek a börtönből. Hello, pont erről szól a sorozat, hogy kiszökjenek. És ezután jött a rész ismertetése, amit itt szó szerint kell venni:

"A börtönben egyre komolyabb lázongások törnek ki, miután a börtön és a rabok vezetője Luchero, nem tud elég vizet biztosítani a rabok számára. Mahone megtudja, hogy Whistler a csatornában bujkál, ezért megkeresi, hogy a megölésével elnyerje a polgármester kegyelmét. De Michael ezt nem hagyhatja. Ezért szvességet tesz a börtön vezetőjének, aminek fejében eléri, hogy a bujdosó rabot senki ne bánthassa."

Könyörgök, erről szól az egész kurva rész. Jó, hogy nem írják le, hogy mi lesz néhány résszel később...

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr76549804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2008.07.02. 22:59:32

Én a helyedben nem akadnék ki, mostanában én sem tudok spoilerek nélkül végignézni egy sorozatot. Eddig a legrosszabb az a youtube videó volt, ami alá beírták, hogy hányadik részben hal meg a kedvenc szereplőm (mondjuk magamra vessek, hogy elolvastam a kommenteket)
süti beállítások módosítása