Thaddeus Griffin 2008.07.17. 16:13

Gyere be

No kérem tisztelettel, mostanság próbálkozok egy kisebb "fejlesztéssel", nevezetesen a Google egy új szolgáltatásával, a Secon Life mintájára megalkotott virtuális világgal. Annyi különbséggel, hogy ez pusztán a kommunikációról szól, mint egy vizuális chat szoba. Sajnos egyelőre még újdonság, és valami mocsok lassú, de ha egy ilyen óriás cég áll mögötte, amelyik igen erős innovatív hajlammal bír, van esély rá, hogy valami fasza dolgot dobnak össze.

A szobában egyelőre még csak egy asztal van, de majd szépen berendezem, hogy illeszkedjen a blog hangulatába. Ahhoz, hogy Ti is chat-lakozzhassatok (höhö), először kell egy google account, valamint le kell tölteni egy kiegészítőt, innen.

Aki elég kedvet érez, hogy kipróbálja, dobjon egy kommentet:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr11565064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása