Drágáim, Kedveseim, Ti mind s én!

Ezennel kézbe veszem a dolgomat dolgokat, s a blogtalálka időpontját szeptember első hétvégéjére (5-6-7) tűzöm ki! Önös érdekből választottam e dátumot, mert mire Peat barátom hazatér, én fogom Gyomaendrődön lógatni a lábam a Holt-Kőrösbe, hazatérvén pedig olyan dolgok várnak rám, mint legénybúcsú, esküvő (mielőtt jönnének a kérdések, nem nem az enyém!). Remélem eme önkényes cselekedetem senkiből nem vált ki felháborodást. Ezekután mindenkitől várom a konstruktív bizalmatlansági indítványokat javaslatokat a helyszínre, időpontra, találka jellegére! Peat, ha hazajön, akár kiírhatna egy szavazást, hogy "Akarná' é gyönni?" és hogy "Neked mikó' lenne jaó?" valamint "Hun legyen a cucc?" Serzőknek a megjelenés kötelezően ajánlott, a rajongókat és az érdeklődőket is szeretettel várjuk egy baráti "Oszt gyün ami gyün'" csevejre. Anyázni is lehet jönni, szemtől szembe, úgy férfias, de aki pusztán ebből a célból jön azt bikacsökkel análisan megpuhítjuk és elkészítjük bográcsban, magyarosan!
Szóvalakkor. Várom a kommenteket, íméleket, mindenegyebet, hogy ne csak igyunk, együnk is, hánytól, hol-merre, melyik nap stb.
Aladdigis jó nyarat és a mielőbbi találkozásra!
Sláinte!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr35606381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emperror · http://mobilmenetrendek.try.hu 2008.08.10. 19:56:32

Úúú, hát akkor nekem asszem gólyatábor van... :( (Mind1, majd meggyőzöm Peatet, h igazából neki se jó az az 5-6-7, vagy nemtom. De hát mindenkinek úgyse lehet jó, szal nyilván többség dönt. (De persze a kurvaéletbe, ne én legyek má' kisebbségben.))

csavargo 77 2008.08.13. 09:06:18

Én meg addigra már dolgozom.De ha alternatív helyként jó Spanyolország is a blogtalálkozóra akkor minden ok:).

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.08.13. 13:39:04

Ma valamikor összedobok egy újabb szavazást a taliról, h mikor lenne jó ki jönne estébé:)
süti beállítások módosítása