Szeretem az újságokat. Kézben tartani, az illata, a hagulata, és minden, ami hozzá kapcsolódik. De mára nálam teljességgel elvesztette az elsődleges hírforrás szerepét. Az interneten fentvan minden szinte egyből, ha valami is történik. Hírsiteok, blogok, azonnal frissülnek. Köszi neked hatalmas Feedolvasó. Mind a gyermekeid vagyunk. Ámen.

Anatolenak van egy elmélete a viccek gyilkos hatalmáról, tervezi is, hogy kifejti egy poszt kapcsán, spolierezni meg szemét dolog, úgyhogy csak annyit mondok, ha ne adj Isten, Fekete Pákó, Kiszel Tünde, Győzike, _______________ (igény szerint helyetesítsetek be neveket) és még sok egyéb celebet szállító buszra ráesne egy műhold, atombomba, bármi, nem sokkal utána képeket, videókat látnánk a különböző oldalakon. Ezt az újságok nem tudják. Igaz, laptoppal meg szar dolog slozira vonulni.

Erre mit látok? Majd egy hónappal Szilveszter előtt? 2009 szilvesztere előtt? A legjobb szó erre: LOL

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr21781653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása