Ahogy tavaly sem, idén sem hagyjuk magukra az olvasó gyerekeket, olvasó szülőket, és igyekszünk a leghasznosabb tanácsokkal ellátni őket. Egy éve a fiúknak kedveskedtünk az év ajándék ötletével, Dzsihád Joe-val, most a lányoknak. Illetve, részben a fiúknak is. Ugyanis a 2008-as év ajándék slágere nem más, mint " Az én első mellplasztikám"- készlet. Örömét leli benne az egész család, de még a szomszédság is. Ha korábban a nagypapa nem akart a kicsivel játszani, ezentúl biztosan az ölébe veszi. Plusz csoki. A nagyon liberális szülők fiúgyermeknek is vehetik, hisz még úgyis ráér a kis lurkó eldönteni, milyen nemű szeretne lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr25807601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöle 2008.12.06. 14:27:13

gyerekek! ülök itt, nézem hogy elbasztam az időmet megen, és csak úgy eszembe jutott egy vicc

A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit:
- Rabbi! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek? Vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.
Mire a rabbi:
- Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül?
süti beállítások módosítása