Miután Anatole-nak és nekem adományozták a Grammy-t, az Arany Mikrofont, A MAHASZ Zsiráfot, a "Legnagyobb Metálarcok" Díjat és a munka hőse "Vegetarian Progressive Grindcore" emlékérmet, megrészegülvén a sikertől most ismét metálos lesz posztolva. Eredetileg tanakodtunk mi legyen és kitől, aztán Anatole aszondta neki 8, Peat szerint neki nem illik a hárdcór húrtépés-dobverés-hörgés, ezért maradtam én.

Most pedig következzen a vidék hőse, aki megmutassa, hogy falun nem csak a diszkaú meg a mulataós cigányzene dívik, hanem az agrárium is büszkelkedhet vérbeli, jóízlésű fazonokkal!

Íme Joe a Claas dominátor ura és parancsolója, a megye trubadúrja, a jószágok lordja. Joe! Énekeld meg nekünk a frankót!

 

Jah és HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK! Egy mázsa szart és a Koboldok összes lóheréjét!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr49814189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Empty 2008.12.10. 23:36:22

Ez zseniális. :-)
süti beállítások módosítása