Karácsony közeleg, alig kell néhányat aludni(ha amfetaminfüggő vagy, esetleg vizsgaidőszakod van, amúgy sem probléma ez), és jön a Jézuska/Santa(vizsga 23-án- pedig esküszöm, jó kisfiú voltam egész évben, nem virgács helyett kapom).

Jeff Dunham tavaly is meglepett bennünket minden jóval, és idén sem tétlenkedik. Tudjátok, Ő az, akinek a zsákjában nem piros alma és mogyoró(na jó, ez azért mégis) van, hanem bábok. BullseyeHun és CuccLee lehetővé tette mindannyinunknak, akik angolul csak sört és kokaint tudunk kérni, valamint elküldeni mindenkit az anyjába( szigorúan filmekből, nem megtörtént eset alapján, már a kokaint). Köszönjük nekik áldozatos munkájukat.

De nem szövegelek tovább, jöjjön két részletben Jeff Dunham: Nagyon különleges karácsony kiadás 2008-as előadása két részletben. Enjoy

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr58833626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Brooks 2008.12.22. 02:29:23

ez nagyon jó! köszi hogy megosztottad velünk!

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.12.22. 13:30:27

Mr.Brooks- Az érdem szvsz a fordítóké:)
süti beállítások módosítása