Éppen az Összeesküvéselméletekkel foglalkozó blogon (http://konteo.blog.hu/) olvasgattam a Litvinyenko elhalálozásáról szóló cikket, mikor az ottan kiemelt linkekre bőszen kattintgatva valahogy eljutottam a borzalomhoz. Konkrétan most a www.globalsecurity.org-ra gondolok. E weboldalon szépen le van írva jó sok állam mindenféle titkosszolgálati szervezete. A poszthoz kapcsolódóan épp az Oroszokét (ФСБ) nézegettem, amikor eszembe jutott, hogy hoppá! Megnézzük, kishazánkban miféle ilyenek vannak. Bár ne tettem volna....

Visszalépegettem a World menübe, kikerestem Hungary-t, és amit ott láttam az eléggé megviselt. Csináltam gyorsan nektek egy printscreen-t, hogy lássátok miről van szó:

Szóvel mitnemondjak.... A fejlett nyugat szerint tehát, a Belügyminisztérium alá tartozik az Államvédelmi osztály és/vagy hatóság és a Határőrség, ebből a kombinációból áll össze a hírszerzésünk.

Ezúton is üzenem a kedves nyugatnak! Basszátok meg! Elég régóta a seggeteket nyaljuk, Nátózgatunk miegymás, barátság, információcsere. Hogy a francba lehet mégis azt leközölni, hogy Magyarországon a szocialista rezsim szolgálatai működnek? Már azt is nehezen emésztettem meg, hogy Budapestet állandóan lebukarestezik, de ez.... hihetetlen.(természetesen ezt nyilvánvalóan nem hivatalos személyek készítik, de azért akkor is illene utánanézni)

Hivatalosan (legjobb tudomásom szerint, de szakértők javítsanak ki) kishazánk ilyenfajta funkcióit a Nemzetbiztonsági Hivatal, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat és az Információs Hivatal végzi.

Ennyit szerettem volna mára. Gyorsan felháborodtam aztán lenyugodtam. Mindenki nézegesse, aztán úgy szószparkosan: "álljuk körbe és röhögjük ki".

ÉÉÉÉSSSS!

Boldog Újévet minden kedves olvasónak, szerkesztőnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr44848718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.12.30. 15:39:38

Még a végén kiderül, a kuruc.info nem beszél hülyeségeket amikor ÁVÓ-ról és ÁVH-ról ír :D

Karikásostor · http://sirasok.blog.hu/ 2008.12.30. 23:27:19

Zseniális!!! :)))

Az 1995. évi CXXV. törvény szerint:

1. § A Magyar Köztársaság nemzetbiztonsági szolgálatai

a) az Információs Hivatal,

b) a Nemzetbiztonsági Hivatal,

c) a Katonai Felderítő Hivatal,

d) a Katonai Biztonsági Hivatal,

e) a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.12.31. 01:54:38

Erről jut eszembe az én kedvencem. Az Alkotmány IV. fejezetének 32/A. § 5. bekezdése:

Az Alkotmánybíróság tagjai nem lehetnek tagjai a pártnak, és az Alkotmánybíróság hatásköréből adódó feladatokon kívül politikai tevékenységet nem folytathatnak.

Figyelitek? A PÁRTNAK :D:D:D

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2008.12.31. 02:15:23

Karikásostor! Köszi szépen! A Katonai hírszerzésről megfeledkeztem eléggé elítélhető módon:)
Peat! Naja. A preambulumban is ott van, hogy "hazánk új Alkotmányának elfogadásáig" :D

MTi 2008.12.31. 14:27:19

Hát ez nagyon dúúúúúrva....

Stupidella 2008.12.31. 15:40:27

Vagy inkabb dulva. :D Vajon a wikipediarol szedtek ezen infokat? :)

Empty 2008.12.31. 16:05:07

Ez gyönyörû. Szerintem 50 éve frissítették utoljára az oldalt.
süti beállítások módosítása