Hihetetlen, hogy megint itt a vizsganap, és semmi ötletem a babona-posztra, ráadásulhajnali 5kor úgy döntöttem, hogy átjelentkezem 21ére, úgyhogy mára csak egy PPR vizsgán kéne megjelennem. Ami nem baj, nem nehéz vagy ilyesmi, de nincs könyvem a témában (sem semmilyen anyagom), és ezen kívül már csak egy szóbeli utóvizsga van, ami azért nem olyan jó. Na mindegy, nem lehet minden fenékig sör. Hosszas gondolkodás után végülis posztolom az egyik kedvenc mangámból készült legkirályosabb MMVt, biztos volt máshol is már, mert ez a legjobb, amit eddig láttam. Régi persze, de ez van, ezt kell (vagy nem kell) szeretni.

Az MMV Sir Lagsalot zsenialitását dícséri. Zene: Dark Tranquillity - Wonders at Your Feet

Azért posztolom 10re, mert hátha elkap a vizsgázhatnék, és mégiscsak megjelenek euintegráción.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr63862791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.01.07. 13:40:39

Gondolom nem jelentél meg, mert Krisztián nem látott téged:) De baszki, h tudtál átjelentkezni?Elvileg 24órával korábban lezárják a vizsgajelentkezést. Ha pedig nem jelentél meg igazolatlanul, akkor nem vizsgázhatsz,csak jövőre+fizetned is kell
süti beállítások módosítása