Szöle 2009.01.08. 12:00

Polfilo babonaposzt

Mikor ezen sorokat pötyögöm éppen gyermeki szűzies gondolatvilágomat erőszakolja Carl Schmitt, Hannah Arendt, Marx, Platón, Arisztotelész, Machiavelli, Voegelein, Strauss, Oakeshott és Karl Popper valamint G. Fodor Gábor nagyrabecsült filozófusaink! Mivel totál el vagyok veszve és be is vagyok rezelve, mit dob a gép, ezért fohászom magasba reppenve Isten mellett ezen babonaposztban manifesztálódva csüng a "lét elviselhetetlen könnyűségén" (Kundera )

Mivel elég nehezen akadtam filozófikus metálra, polfilora meg egyáltalán nem, így maradt ez a home made muzsika, mely amellett, hogy metál, hűen a policy íratlan szabályaihoz még az üveg filozófiája nevet is viseli.( csajok nincsenek benne, bár az a csontváz ha másol nem, a szemüregei által penterálható :D  boááá )

Szóval minden bizadalman a Nagyokban, posztban és minden felsőbb hatalomban vagyon, ó yess

 

S mivel ez eléggé szar, ezért úgy gondolom így 10:00kor hogy felrakok páár kedvenc számot is, hogy valami derűs is legyen ebben a napfényes borúban, hogy vinné el a szél:)

 

 

meg egy picit aranyosabb zene: mushroomhead: tatoo

ahogy az első sor is mondja: testing my faith again;) délben kiderül.....

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr48864772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöle 2009.01.12. 15:17:43

Basszáááátok megvan a ketteeeeeees:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.01.12. 15:19:51

látod-látod, én megmondtam :D:D:D

babonaposzt királyság. csak alkotmányjog tanszéket sokkal nagyobb varázslat védi, ezért nem hat rá...
süti beállítások módosítása