...avagy "van-e ale-et a vizsgák után?"

Éppen tegnap láttam egy kitűnő (Heineken) sörreklámot, ami eszembe juttatta, hogy milyen régen is volt olyan poszt, amiben sörről van szó. Ennek az időintervallumnak a relatívan vett hosszúságát hatványozza az a tény, hogy az idelátogatók fő érdeklődési körének ez az egyik fontos eleme (tudom-tudom, mindenki magából indul ki). Íme néhány kitűnő sörreklám, (és néhány kitűnő nő is, nehogymár csak az igények 50%-át elégítsük ki), hogy mielőtt még kiszáradna az elménk a vizsgaidőszak szörnyű viszontagságai közepette, észrevegyük, hogy bizony van miért élni, és az élet egésze sokkal több, mint csupán európai integráció és Laswell-i propagandaelméletek kusza hálója.

Egyúttal megragadom az alkalmat abbéli reményeim kifejezésére, hogy valami jó blogtalálkozós alkoholizálást cerveza közösség a vizsgák utánra (oké, ez egy bugyuta szóvicc, de az ötlet jó, nem? Mekkora királyság volt már az előző). A reklámok egyáltalán nem újkeletűek, ez öröm és egyben lehetőség lehet a régizős balfékeknek hihetetlen intelligenciájuk és youtube-kompetenciájuk csillogtatására! Mindent bele, srácok (vagy lányok)!

A következő darab egy kitűnő példa arra, hogy miért hiszünk a babonaposzok erejében! Lehet, hogy a a mi babonaságunkra is lenne egy hasonló racionális magyarázat (például Bihari mester nagy rajongója Oszt Gyün' ami Gyün'-nek és elintézi a kettest), de ha van is, valószínűleg sohasem fogjuk megtudni. Jobb is így, különben elveszne a varázs.

A következő reklámnak örülhetnek a liberális szívű olvasóink, mert annak kifejeződése, hogy senkit sem szabad a külső tulajdonságai alapján megítélni, és mindenki felé egyenlő bizalommal kell fordulni, hiszen az ember alapvetően jó (csak egy kicsit sok köcsög van).

 
Éppen próbálok leszokni (megint) a káromkodásról, ez egy kemény (és drága), de jó módszer az elérésére. Azért megjegyzendő, hogy némi mellékhatásként sörhasa nő az embernek, de még mindig jobb, mint a vízfej (vagy a pizzahát).
 
 
Egyesek szerint persze az élet többről szól, mint a sör meg a pina, mondjuk az ilyen véleményeket eddig nem láttam megfelelő indokokkal alátámasztani. Ha valakinek van valami kiváló ötlete, ossza meg velünk (itt elsősorban férfi-véleményekről van szó, mert tudjuk, hogy ellenkező nemű társaink nem olyan sekélyesek és gyerekesek, mint mi, így millió olyan dologgal elő tudnak jönni, ami fontos). Erről eszembe jutott még egy királyos darab, már majdnem elfelejtettem:
 

Utólag hozzáadom ezt, a fentebbi ironikus megjegyzésemet ellensúlyozva. Srácok. Adjuk meg a nőknek a tiszteletet (még a végén rosszul járunk).

Mert ugye mi mindenre jók a nőK? "A két F-re: főzés, fmosás!" (Al Bundy). Na ezt nem mertem volna leírni, de gondolom nem sok nő olvassa el a sörös-nős posztot, úgyhogy biztonságban érzem magam.

 

***Na, ha eleget bámultad a hölgyemény kitűnő didkóit, ide is figyelj.***
 
A végén még megjegyezném, hogy mint már MuellR kollega is jelezte, Peat és jómagam Politikai Kommunikáció-vizsgát szenvedünk 10:00-tól, így kéretik kiállni a határba és messzehangzó „HAJRÁ LÓGÓS POLITIKUSOK!” kiáltással szavatolni a kettesünket! (és HAJRÁ NEM-LÓGÓS MELLEK!)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr98866756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.01.13. 07:34:54

és nem szintén? pedig csak sejtelmem volt, hogy melyik elmélet tartozik a fószerhoz, sőt, inkább egy halovány isteni szikra vagy iylesmi.
Ez annak a jele, hogy kell az a blogtalálkozós sörözés
süti beállítások módosítása