... írom diadalittasan a címet. Legalább annyira megrészegültem a gondolattól, akár Lenin, amikor ezt a bizonyos dalt énekelte az ünneplő tömegekkel együtt. Amikor ez a poszt élesedik, én elkezdem ezen vizsgaidőszak utolsó vizsgáját, s bármi is legyen az eredménye, vége. Igen. El sem hiszem. Másfél hónap szenvedései, áttanult nappaljait-éjjeljeit lezárjuk egész májusig, és már csak arra gondolunk, Clint Eastwood bekaphatja. Ha értelmetlen lennék, sorry, de épp hajnali egy óra, és a fejemben az alkotmány zeng, amit úgy magolok, akár egy verset. Ha Labányi tanárnő, középiskolai tanárnőm ezt most olvassa, akkor elmondom, sosem szerettem verset tanulni. Főleg, ha nem rímelt. Az alkotmány pedig nem erről híres. Lényeg a lényeg, akár Lenin a tömegekkel, úgy Ti is ordíjjátok' telitorokból, hogy HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK, hogy végre a babonaposztok is megszűnjenek.

Addig is, egy kis játékra hívlak benneteket. A tovább mögött két filmelőzetest láthattok, amelyikből az egyik kamu. De hogy melyik, azt találjátok ki. Bezony, a másik akkora ZS, hogy csodálom, Winston, a ZS kategóriás filmek mindenható ura még nem fedezte fel.

Íme az első: NIGHT of the LIVING JEWS:

A másdik pedig: DEAD SNOW:

Bónusznak pedig:

UPDATE: Beszarok, MuellR Úr jelezte, hogy az első trailer nem kamu. Legalábbis e szerint nem. Mondjuk, a nácis zombis pedig a Sundancei filmfesztiválon lesz, asztakurva...

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr42909540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöle 2009.01.29. 15:41:17

Nos ez asszem egyértelmű...faszom, nácik majd egy doboz aranyért visszajönnek a halálból abba a kurva hidegbe nem??!?!?!ugyan már kéééééérem..
süti beállítások módosítása