Először is egy elnézést kéréssel kell kezdenem a mai posztot, hogy ily' ritkán jelentkezünk, de kitavaszodott és elég csak egyszer kimenni a barlangból, utána már más árnyékától sem idejünk meg. Arról nem is beszélve, hogy egy hét múlva Szent Patrik napja , így a májunkat is edzeni kell. Azt pedig mindenki tudja, hogy a lustaság fél egészség, de csak a hülye kockáztat, a maradék betegséget is el kell űzni valahogy. De hagyjuk a rizsát, nincs mentség, mea maxima culpa.

Egy korábbi poszt kommentjei közt Empty kollega lepett meg mindenféle alakok részeg videóival, és ő adta a mai poszt ötletét még akkor éjjel, ez úton is köszi neki. De Isten malmai is lassan őrölnek, MuellR pedig egy közülünk (ezért az ótvar szóviccért pedig különösen elnézést).

A mai poszt keretében megbizonyosodhattok, a politikus is ember. Nevet, táncol, iszik. ha lelövik, ugyanúgy vérzik (bár erről itt nem találtok felvételt). A mai sztárok George W. Bush* ( aki most cseppet sem bús), Nicolas Sarkozy, Ján Slota és Boris Yelcin( akiről életében vodkát neveztek el, respect).

* Tudjátok mi a különbség Saddam és Bush között? Saddam még nem volt a számban.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr39993595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.03.10. 22:33:29

ejj, ejj, hát a mi Gyulánk meg kimaradt?
www.youtube.com/watch?v=hPjL5ZjQxX4

Ahogy a mondás is tartja: "Igyál még egy whiskyt és fogd rá a Gyuszira"

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.03.10. 23:19:54

@Anatole: Ez nagyon csúnya. Hofit idézve "az ilyen mé' nem döglik már meg"

Peat! A Szóvicc király!:D Idevágó Rorschach idézetet most nem mellékelem:)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.03.12. 01:05:47

@Anatole: Gyuszi nekem lassan olyan,mint Castro, már csak találgatás, h él-e. Halottról meg jót vagy semmit :D

@MuellR: Én azért kiváncsi lennék rá:D
süti beállítások módosítása